Els guapos són els raros

Teatre
  • 1 de 5 estrelles
  • 5 de 5 estrelles
(1Comentari)
0 M'encanta
Guarda-ho
Els guapos són els raros

Acceptar qui ets i com ets. Aquesta és la frase final i la millor de l’espectacle Els guapos són els raros, escrit i dirigit per Enric Cambray i estrenat al Teatre Gaudí. La millor frase i una de les poques idees aprofitables d’una creació feta amb més il·lusió que encert tot i el saníssim objectiu d’apropar al teatre el públic més jove (tant de bo ho aconsegueixin).  Per això, el protagonistes són tres nanos de quart de BUP a punt de graduar-se però adscrits al grup del que ells anomenen els nerds (repetidors, discriminats),  contraposats als guais, els que la vida els ve de cara i regnen a l’institut.

No es pot dir res en contra de l’atreviment, de la gosadia de qui mou una il·lusió, en aquest cas fer teatre, però si caldria dir que a més d’acceptar-se com un és, s’han de conèixer les pròpies limitacions. Potser, esclar, això, en el món de la creació, només es troba quan t’estavelles. I Cambray, al nostre entendre, s’estavella. Altra cosa és l’eficàcia que demostra en el món de les relacions publiques. D’aquí que hagin aconseguit que les The Mamzelles el facin una cançó al seu estil i també que el grup Manel els deixi fer servir el títol d’un dels seus temes així com extractes d’alguns altres, segons ells asseguren, que s’insereixen al llarg de l’espectacle. Els desitgem més sort en altres aventures.

Per Santi Fondevila

Publicat

Average User Rating

5 / 5

Rating Breakdown

  • 5 star:1
  • 4 star:0
  • 3 star:0
  • 2 star:0
  • 1 star:0
LiveReviews|1
1 person listening
Sergi

Suposo que el crític no deu conèixer qui són els Manel i menys les seves lletres i aposto que és d'una edat avançada (el BUP fa anys i panys que no existeix) totalment respectable la seva opinió, però jo l'he vista i vaig riure bastant, sobretot si coneixes les cançons de Manel, encara té més gràcia i un plus. Evidentment, no és Sheakspeare, però si ho fos, segur que jo no l'hagués anat a veure. Potser per això cada cop es perden més espectadors els teatres. Aquesta obra no té pretencions de grandiloquència, bàsicament, jo la recomano si vols passar una bona estona i riure.