Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right 12 joies gironines

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Fauna y flora
Fauna y flora

12 joies gironines

Els 12 petits tresors fets a casa nostra que ens han seduït des del primer moment. Joies amb caràcter 100% gironines.

Per Maria Noguer
Advertising

S'acosta el bon temps, les ganes de sortir, de passar-la bé i posar-vos les peces d'estiu que han estat tants mesos arraconades a l'armari, bronzejar-vos i ensenyar esquena i escot. Una bona joia pot ser l'èxit de la propera peça que voleu estrenar o relluir! Us proposem una ruta per les joies fetes a casa nostra que ens han robat el cor: contemporànies, d'autor, bijuteria i els principals tallers. Deixeu-vos seduir...

Taller 925

Botigues Joies Centre
Al carrer de la barca és d'aquells indrets on cada vegada hi ha més coses a fer, un d'aquells racons que la Girona moderna ha recuperat, al bell mig hi ha Taller 925 un indret dedicat a la formació en joieria. Un espai on podreu aprendre des dels coneixements més bàsics fins a les tècniques més avançades i avantguardistes. Si us voleu iniciar en aquest ofici heu trobat el vostre lloc, a Taller925 opten per treballar en grups reduïts i així potenciar que cada alumne segueixi el seu propi ritme i inquietuds, cada exercici proposat està pensat per aprendre diferents tècniques de forma progressiva. Cursos bàsics de joieria de 3 o 1,5 hores setmanals o formació específica i intensiva per treballar diferents tècniques i materials. Us hi atreviu? Perquè quan saps què vols i com ho vols, el millor és fer-t'ho tu!
El Taller 925 també és punt de venda, hi podreu trobar les joies de la seva 
alma mater, la Gemma Martín. Peces úniques, bàsicament de plata, que plasmen les formes orgàniques de la naturalesa.
Susana Alonso

Susana Alonso

Al mig d'un dels paisatges més idíl·lics de casa nostra a plena naturalesa i amb vistes al massís del Montgrí hi trobareu el taller de la mestra joiera Susana Alonso, un espai ideal per deixar-vos seduir per la màgia de fer coses boniques. Si teniu temps, cursos d'hivern d'iniciació o perfeccionament. Pels que aneu sempre a tope, fa cursos intensius els dissabtes o a l'estiu, i... pels professionals o ja iniciats, cursos monogràfics de diferents tècniques i materials. Una novetat que ens enamora, la joia i jo un curs valent d'introspecció a través de l'art de la joieria. I si penseu que al vostre amic o amiga li pot agradar... teniu la possibilitat de regalar-li un curs, ja que la Susana prepara uns xecs regal perquè sigui tot plegat una gran sorpresa!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising