Moritz Festival l'Era 2017

Música, Dance i electrònica
Festival l'Era
© Dohg Festival l'Era

El Moritz Festival’Era no és un festival més. És un certamen que neix amb un objectiu: fugir de la proliferació de festivals idèntics i massius dels últims anys. Per això, vam decidir crear un projecte on el caràcter i l’ànima fossin el punt de partida i fer-ho en un entorn immillorable: la Masia Can Gascons de Llasgostera. El resultat? Un festival 'boutique' de música electrònica i alternativa que enguany arriba a la seva cinquena edició.

Noms nacionals: Els caps de cartell seran el grup català Manel que presentaran el seu últim disc 'Jo Competeixo', acompanyats de Triángulo de Amor Bizarro que defensaran el que ha esdevingut el millor disc nacional 2016. El festival també comptarà amb la presència d’Anímic, presentant el seu nou disc Skin i amb la de Nico Roig, que presentarà Vol.71 on s’allunya de la vessant can- tautora per crear un discurs més de banda amb la presència de Pau Rodríguez (Za!) i Juan Rodríguez Berbín (Seward). 

A més, aquest any s’amplia l’oferta musical de fora el nostre territori comptarà amb: Octave One (US), que ens farà ballar a través del seu so de Detroit que els ha portat a ser un dels referents mundials dins l’escena electrònica. Els londinencs Dark Sky (UK) i el francès Awir Leon (FR). El cartell es completa amb la banda del moment Cala Vento, presentant el seu disc Fruto Pano- rama, el talent dels emergents Barbo, la seducció de Renaldo & Clara i l’espectacular ritme de Playback Maracas.

Publicat

Lloc web de l'esdeveniment http://www.festivalera.com
LiveReviews|0
1 person listening