Aniversari Mercat la Volta

Què fer, Mercats i fires
Mercat La Volta
©Carles Palacio Mercat La Volta

El mercat d'artesania celebra el seu primer any de vida

La Volta fa un any. Sota la denominació d'Art Km0, el mercat fomenta el contacte directe entre creadors del territori i visitants, i recupera l'espai públic com a lloc de trobada i intercanvi d'idees a través de tallers i activitats culturals (música en viu, exposicions d'arts visuals de creadors emergents, exhibicions de processos creatius, cuina popular, etc.). 

Per celebrar-ho dissabte La Volta ampliarà l’horari comptarà amb un concert de CRU!, el Dj resident Quelic, la publicació cultural Surtdecasa, els escriptors d'Edicions Tremendes, els creadors del col·lectiu Nyam-Nyam, que oferiran una arrossada popular, la companyia de clown LePuant i tota la resta de còmplices habituals de La Volta que ofereir tallers, activitats i exhibicions per a tots els públics. 
A més a més, han organitzat la primera cursa de La Volta per a patinets, tricicles i altres vehicles sota les voltes de la plaça de l'Assumpció. També inauguraran l'exposició ‘La pell sensible’ de l'artista resident Marta Salvador (L'Encès) a l'espai expositiu La Cova de La Volta al local número 15. 

Publicat

LiveReviews|0
NaN people listening