Campanya Gastronòmica 'La Cuina del Bacallà' 2017

Què fer, Activitats gastronòmiques
Bacallà
© Galembeck Bacallà

Una mostra que vol recuperar aquesta tradició culinària a través d’un menú de tres plats

El bacallà ha estat i continua essent un dels ingredients més tradicionals i més versàtils dels plats de Quaresma de la nostra cuina. Del 25 de febrer al 30 d’abril tindrà lloc, a Tossa de Mar, la sisena edició de la campanya gastronòmica de ‘La Cuina del Bacallà’. Els dotze restaurants que participen a la mostra pretenen recuperar aquesta tradició culinària a través d’un menú de tres plats, diferent a cada establiment, on el bacallà serà el principal protagonista.

Alguns dels plats que podrem tastar són: la brandada o els bunyols de bacallà; pebrots farcits de brandada; el tradicional cim i tomba de Tossa amb bacallà; el bacallà amb tomata, amb samfaina, l’arròs de Pals amb tripa de bacallà; el llom de bacallà confitat amb romaní i crema d’alls...

Enguany participen a la campanya els següents restaurants de Tossa de Mar: Bahia, Ca la Carme, Can Carlus, Can Pini, Casa Igor, Da Giovanni, El Xiringuito, Hotel URH Vila de Tossa, La Cuina de l’Àvia, Marítim, Mestre d’Aixa, Víctor i Victòria.

Publicat

Lloc web de l'esdeveniment http://www.infotossa.com
LiveReviews|0
1 person listening