Concert solidari de Serrat

Què fer, Concerts
Joan Manuel Serrat
Joan Manuel Serrat

Joan Manuel Serrat reuneix un bon grapat d'artistes per l'ajuda mèdica en països en desenvolupament

És ben sabut que Joan Manuel Serrat és un artista compromès en diverses causes. Ara, i amb la complicitat de la Fundació Clarós i l’Ajuntament de Palafrugell, organitzen un concert solidari a la platja de Port Bo de Calella de Palafrugell, que comptarà amb el 'noi del Poble Sec', Sílvia Pérez CruzMiquel Abras i Peix Fregit.

Una actuació única, presentada pel periodista Josep Puigbó, que comptarà amb quatre referents de la música del nostre país, i que, en el cas de Joan Manuel Serrat, revestirà una significació especial ja que és la primera vegada que el cantautor actua en aquesta vila de la Costa Brava. Com a curiositat, es dóna la circumstància que Serrat va compondre l’àlbum Mediterràneo a l’hotel Batlle, davant la platja de Port Bo, des d’on contemplava el mar i que va inspirar un dels seus temes més populars.

Les entrades ja són a la venda amb preus d'entre 40 i 100€, que aniran destinats a la sensibilització sobre la lluita contra la sordesa pregona i a permetre la captació de recursos econòmics per fer possible les accions de la fundació.

Publicat

Lloc web de l'esdeveniment http://www.fundacionclaros.com
LiveReviews|0
1 person listening