Festival Internacional de Mapping

Què fer, Festivals Gratis
FIMG
FIMG

Els edificis més emblemàtics de Girona prenen vida a través d'un projector

Torna el festival que transforma els edificis més emblemàtics de Girona a través de la màgia de la llum. Del 22 al 24 de juliol arriba la III edició del Festival Internacional de Mapping, el certamen dedicat a les noves tecnologies aplicades a l’art. Gratuït i obert a tothom, el FIMG entrellaça el valor cultural de Girona amb la creació contemporània mitjançant la innovació i les arts audiovisuals.

La principal novetat d’enguany és la Ruta de la Llum, un circuit per diferents espais de la ciutat amb deu instal·lacions lumíniques i una exposició. El projecte, que compta amb una gran presència d’artistes catalans i alguns dels millors artistes internacionals, es podrà veure als Jardins de la Mercè, Plaça del Vi, Caixaforum Girona, Pujada Sant Domènec, Plaça dels Lledoners, Pujada de Sant Fèlix, Casa de Cultura i Plaça Independència, del 22 al 24 de juliol de 22 a 1 de la matinada.  

A més, la nova edició del festival es complementarà amb sessions sonores i visuals obertes a tothom que se celebraran abans i després de les projeccions. I, com cada any, les mostres de mapping es combinen amb workshops, presentacions, tallers i exposicions que projecten el bo i millor d'aquest gènere audiovisual.

Els espais del concurs seran: la façana de la Casa Pastors en categoria professional; la façana de l’edifici del Pont d’en Gómez en categoria amateur; la de l’edifici de Les Àligues (Sant Domènec) en categoria educativa i instant, i diferents espais en categoria micromapping.

 

Publicat

Lloc web de l'esdeveniment http://ca.fimg.cat/
LiveReviews|0
NaN people listening