Festival Ítaca 2017

Què fer, Concerts
Mishima
© Leila Mendez Mishima

El Festival Ítaca aposta per grups com Mishima, Pau Riba i Guillem Roma

Des del Festival Ítaca sempre han considerat que un altre món és possible. Seguint amb la seva filosofia en defensa de la qualitat i l'accés accessible a la cultura, han presentat un avançament de cartell molt sucós per aquest estiu a Calella de Palafrugell. Els Mishima seran els encarregats de tancar les actuacions del cap de setmana de les Havaneres de Calella. El quintet barceloní actuarà per primer cop a Ítaca just després de la publicació del seu nou disc Ara i res, prevista pel maig, en el què serà la presentació oficial del seu nou treball.

A més, el festival ÍTACA també ha avançat els noms dels dos artistes que participaran a la V Pujada al Castell del Montgrí. Pau Riba i Guillem Roma actuaran al castell, juntament amb l’activitat  ‘Tast de vins DO Empordà més multitudinari del món, mundial’, en el què hi participen alhora més de 500 persones.

Les entrades ja estan a la venda i se sumen a les de les actuacions d’Albert Pla & Tortell Poltrona i la programació del JazzPera que celebra la seva desena edició amb l’espectacle ‘Joan Chamorro presenta la màgia de la veu’. 

Publicat

Lloc web de l'esdeveniment http://www.itacacultura.cat
LiveReviews|0
1 person listening