Jornada solidària pels refugiats

Què fer
Sanjosex
Sanjosex

Dos dies plens d'activitats per ajudar els refugiats de la Guerra de Síria

La Bisbal d’Empordà es mobilitzarà, els propers 19 i 21 de gener, per ajudar els refugiats de la Guerra de Síria.Per això, el municipi viurà dos dies carregats d’activitats solidàries amb tots els beneficis destinats al projecte Micrópolis.

Per començar, el dia 19 Pere Maruny oferirà una xerrada sobre el pròxim Orient. El plat fort, però, arribarà el dia 21 amb un vermut musical amb Calitjes Fortes i El Último Veneno (a la 13 h a la plaça Major), una xerrada on es presentarà el projecte Micrópolis (19.30 h al Casal Estel Roig) i, finalment, un concert de Mazoni, Miquel Abras, Sanjosex, Medusa Box, Pau Blanc, Smoking Bambino, La Puça Diatònica, Les Anxovetes i Gramophunk Dj. El concert tindrà lloc a les 22.30 a l'Alternativa i l'entrada valdrà 8 euros.  

Tots els diners de la iniciativa,  organitzada pel Casal Estel Roig, Indivendres i l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, aniran destinats al projecte Micrópolis que, des de Grècia, treballa per millorar la situació de les persones refugiades.

Publicat

Lloc web de l'esdeveniment http://www.labisbal.cat
LiveReviews|0
1 person listening