'La Muss' Slow Motion Market 2017

Què fer, Mercats i fires
Mercat
© natsiri chavalit

Un mercat de gastronomia, art, moda, decoració i música en viu

Del 12 al 14 de maig arriba LA MUSS, el primer "Slow Motions Market' a Girona, un espai únic d'expressió i interacció entre la gastronomia, l'art, la moda i altres tendècies com decoració i bellesa. En total el market comptarà amb més de 70 marques locals, catalanes i nacionals,10 foodtrucks i 60 marques de tendències, moda i decoració. A més, també comptarà amb 6 actuacions musicals i 4 espectacles. 

Concerts: Divendres comptarà amb l’actuació de Dj Kurba, del grup Jumpack, i els Howlin’ Dogs. Dissabte els podreu tornar a veure i, a més, s'hi sumaran les actuacions del grup Lessus, trio de  funk, soul i disco; Squire, el dj i productor Jaime Alguersuari, i, finalment, Marga M’bande, cantant de jazz que fusiona amb altres estils com l’R&B o el funk. Diumenge 14 comptarà amb diversos espectacles de ball d’Andrew Merlan, companyia de ball de Barcelona, durant el migdia. A la tarda tocarà el torn del grup gironí Minerva, Dj Kurba i, finalment, Clara Luna Quartet.

Com arribar-hi?  Per tal de facilitar l’accés a LA MUSS market, s’ha habilitat un mini bus durant els tres dies de l’esdeveniment, amb una parada a Plaça Catalunya, que serà gratuït per a tots els assistents i estarà actiu durant l’horari del market.

Publicat

Lloc web de l'esdeveniment http://www.lamuss.com
LiveReviews|0
0 people listening