Mercat de La Volta Art Km 0

Què fer, Mercats i fires
La Volta
1/2
© Carles PalacioLa Volta
La Volta
2/2
© Carles Palacio

El mercat més viu i dinàmic de la ciutat

Segurament és el mercat més viu i dinàmic de la ciutat pel tarannà dels seus impulsors, artistes i artesans joves, i pel seu origen: un grapat d'establiments que acullen propostes vinculades a la creació artística i artesanal, botigues obertes al públic, que s'apleguen sota l'estructura porxada que envolta gairebé totalment la plaça de l'Assumpció del barri de Sant Narcís, i que formen part d'un projecte coordinat per l'Associació Cultural Fang per revitalitzar un sector que estava perdent la seva condició de dinamitzador comercial del barri. Aquest mercat ha estat batejat amb el nom d'Art KM0 i inclou, també, actuacions musicals en viu.

Dissabte 11 de febrer La Volta estarà dedicada a la mainada amb una gimcana de tallers i activitats creatives a preus populars. El mercat comptarà amb: Tell Fusta i una zona de joc de 0 a 3 anys amb les seves joguines de fusta, Queixal edicions amb el llibre formiguer i lectura creativa, Joanic Geniut amb un taller de tampons, L'ENCèS amb un taller de fang per crear un objecte funcional amb escultura decorativa, i, finalment, Instruments Trastocats amb una exhibició interactiva d'instruments creats amb materials recuperats i la cabana de vímet, espai creatiu amb un taller d'autoretrats amb collage.

També hi haurà una zona per fer el vermut, escoltar bona música, i una botiga oberta amb noves creacions dels residents. Fem La Volta? 

Publicat

LiveReviews|0
NaN people listening