Presentació llibre i pel·lícula de 'Carol'

Què fer, Activitats literàries
Carol
Carol

Dos actes que mariden literatura i cinema: la presentació del llibre de Highsmith i la projecció de l'adaptació cinematogràfica.

Dos actes que mariden literatura i cinema i, per anar bé, s’han de fer un darrere l’altre. Us ho expliquem: A les 19 h, la Biblioteca Fages de Climent acollirà la presentació del llibre de Patricia Highsmith ‘Carol’, reeditat fa poc en català per L’Avenç. Els encarregats de presentar l’acte seran la crítica de cinema i professora Imma Merino i l’editor de L’Avenç, Josep Maria Muñoz. A més, l’actriu Cristina Cervirà farà una lectura dramatitzada de diversos fragments de l’obra.

I de la biblioteca passem a la Cate. El Cineclub Diòptria projectarà la meravellosa pel·lícula de Todd Haynes basada en el llibre de Highsmith: ‘Carol’. La pel·lícula, ambientada en la Nova York dels anys 50, desgrana la catarsi emocional que es produeix en Therese Belivet (Rooney Mara) -una jove dependenta d’uns grans magatzems de Manhattan que somia en una vida millor- en conèixer a Carol Aird (Cate Blanchett), una dona elegant i sofisticada que es troba atrapada en un matrimoni infeliç. Entre elles sorgeix una atracció immediata, cada vegada més intensa i profunda, que canviarà les seves vides per sempre. Presentarà la pel·lícula Imma Merino. 

Publicat

LiveReviews|0
1 person listening