Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Les millors paelles de l'Empordà
És difícil triar, però aquí trobareu una petita selecció de les nostres paelles preferides cuinades en terres empordaneses.
Els valencians us diran que les autèntiques, les de veritat, són les seves. Que nosaltres només fem "arròs amb coses". Nosaltres estem convençuts que si tasten aquestes quatre, admetran que a l'Empordà també sabem fer paelles com cal i que estan per llepar-se'n els dits. Bon profit!
5. La quadrada de Toc al Mar
En només sis anys, en Santi i la Sandra, parella propietària d'aquest restaurant de Begur, no solament han col·locat el seu Toc al Mar al capdamunt d'arrossos de Catalunya, sinó que han aconseguit crear una llegenda al territori català anomenada paella quadrada. Aquesta creació va néixer amb el restaurant i és fruit de la voluntat d'en Santi, el xef, de crear una paella més seca, més lleugera, però igualment saborosa i melosa. La millor manera d'aconseguir-ho va ser fer-la en una mena de llauna quadrada que va donar nom a la criatura i acabar-la, com totes les paelles de la casa, amb un toc de forn.