Fira del Circ al Carrer 2016

Teatre, Circ
Eia
© Ben Hopper Eia

El festival de circ i teatre de carrer que, any rere any, omple els carrers d’art, xauxa i famílies

Torna la Fira del Circ al carrer de la Bisbal. El festival de circ i teatre de carrer que, any rere any, omple els carrers d’art, xauxa i famílies. Enguany la fira, que arriba a la 21ª edició consolidada com una de les millors del país, mostrarà més d’una seixanta espectacles de disciplines tan diverses com circ contemporani, roda cyr, cabaret, trapezi, clown, aeri, diàbolo, malabars, mastil o música, entre d'altres. La majoria de les companyies són catalanes, però també hi ha un 25% dels grups que provenen de la resta de l'Estat i un 25% que són internacionals, de països com Itàlia, França, Argentina o Bèlgica.

Pel que fa a la programació, Circ Pistolet inaugurarà la fira amb ‘Suite Vivace’, un recorregut per la història del circ i la seva música. Un altre espectacle destacat és 'Sinergia 3.0', de la companyia madrilenya Nueveuno. Una peça de circ contemporani que combina malabars, manipulació d'objectes, verticals i dansa. A nivell internacional, remarcar sobretot, l’espectacle 'Dynamite & Poetry' dels belgues 15feet6.

Teatre Nu portarà ‘Mrs.Brownie, un entranyable espectacle de titelles sobre els darrers dies d’una diva de la música negra. El clown Pere Hosta sorprendrà tothom amb ‘Open Door’ i Marcel Tomàs omplirà la plaça de rialles amb ‘El Pillo’. Un altre dels imprescindibles és ‘Alone’ de la Cia. Sebas i ‘Purpusii’ de Endiciembre. Els encarregats de tancar el festival seran els Eia amb un dels millors espectacles de la temporada: InTarsi. Un muntatge que farà les delícies de grans i petits. 

Publicat

Lloc web de l'esdeveniment http://firadecirc.org/ca
LiveReviews|0
1 person listening