Garbuix

Teatre, Circ
Garbuix
© Espai Carmel Garbuix

Circ, poesia i bon humor

Direcció: Guillem Albà i Alberto Feliciate. Amb: Lola Ruiz, Serena Vione, Juana Beltrán, Jessica Arpin i Jessica Martín. 
 
Des de l’Ateneu Popular 9Barris, de Barcelona, ens arriba 'Garbuix'. La proposta, carregada de poesia i de bon humor és un joc, un embolic amb molta energia que reuneix dalt de l’escenari cinc noies amb una àmplia trajectòria dalt dels escenaris, de les perxes, les teles i els trapezis. 
 
Firmen la direcció de l’espectacle Guillem Albà i Alberto Feliciate, que tornen a treballar plegats després de coincidir el 2013 a l’Escola de Circ Rogelio Rivel. Guillem Albà arriba a la direcció del circ d’Hivern en un moment dolç de la seva carrera: ha voltat pel món sencer amb el seu espectacle de clown esbojarrat 'Marabunta' i ha format part de l’elenc de l’aplaudit 'Rhum'. També ha dirigit la posada en escena de la gira 'Miralls i Miratges' de Love of Lesbian i ara treballa amb el grup Txarango. La cantant i compositora Clara Peya firma la música, creada especialment per l’espectacle.

Publicat

LiveReviews|0
1 person listening