Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

4 motius per anar al popArb

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Sí, hi ha vida després del Sónar. A Catalunya hi tenim un bon grapat de festivals de petit-mitjà format que mereixen tota l'atenció del món. Un d'ells és el popArb, festival de música pop independent que es durà a terme els propers 26 i 27 de juny a Arbúcies (Girona), on es presenten un bon nombre de projectes artístics amb ambició creativa, interacció i connectivitat entre artistes en un entorn únic. Si us agrada anar a festivals però fugiu de les massificacions dels grans esdeveniments musicals de l'estiu aquí us deixem 4 motius pels quals el popArb és "the place to be".

1.- El cartell: els programadors del popArb porten anys donant-nos l'oportunitat de veure en directe a molts dels grups més rellevants de l'indie-pop actual. Artistes com Pau Riba, El Guincho, Guillamino, Joe Crepúsculo, Manel o Els Amics de les Arts han passat per alguna edició del popArb en els més de 10 anys de vida del festival. Aquest any, grups com Da Souza, Carla, Joan Miquel Oliver, Manos de Topo o The New Raemon seràn els convidats estrella.

L'entorn: Arbúcies està al mig del Parc Natural del Montseny, el parc natural més antic de Catalunya i un dels més representatius del nostre país. Es tracta doncs d'un entorn idíl·lic declarat zona de protecció d’espais d’interès natural i a només 50km de Barcelona. No se'ns acut un espai millor per gaudir dels concerts de l'edició 2015 del popArb. Ah, i a la piscina també hi ha actuacions! Igual que al Castell de Montsoliu, on hi tocaran Balago i Esperit. 

©popArb

 

L'aforament: Un màxim de 2.000 entrades a la venda cadascun dels dos dies fan que estiguem parlant d'un festival fet a mida. Un esdeveniment que, com no podia ser d'una altra manera, cuida al seu públic i aconsegueix que puguem viure l'experiència de la música en directe d'una forma diferent. Sense cues ni massificacions, i amb un sò també cuidat al detall. Per molts, això és condició sine qua non per anar a un festival.

Músics catalans: l'ADN, o millor dit la Denominació d'Orígen del popArb és catalana 100%. Com hem dit, el popArb es troba a un dels espais més catalans que hi ha, al bell mig del Montseny, i en un entorn així no poden faltar músics catalans. Aquest any n'hi ha molts: Carla (germana de Joana Serrat), Coriolà, Ferran Palau (projecte en solitari del cantant i guitarra del grup català Anímic) o Núria Graham són alguns dels artistes catalans que hi tocaràn aquest any.

Últimes notícies

    Publicitat