Botigues

La guia definitiva per comprar a Barcelona

Compres

Mercats de cap de setmana

Per als que busqueu llibres i vinils antics, per als amants dels mobles retro, i per als que aposten per la roba i els complements de segona mà. Aquests són alguns dels mercats del cap de setmana que no us podeu perdre.

Llegir-ne més
Compres

9 marques que has de conèixer

La creativitat no té límit, i aquests noms en són la mostra

Llegir-ne més
Què fer

African Fashion Week 2015

Arriba la tercera edició d'Africa Fashion Week, la setmana del disseny i la moda d'Àfrica, un esdeveniment que dóna a conèixer creadors africans, del Carib i Afroamèrica que vulguin projectar-se des de Barcelona cap a Europa. Seran dos dies de moda, en què es podran descobrir les propostes de noms com MaXhosa by Laduma, Kwame Koranteng i Papyvalerie, entre d'altres.

Llegir-ne més
Compres

EspaiD

A Sarrià trobareu un oasi consagrat al bon disseny

Llegir-ne més

Les millors botigues de...

Compres

Vintage i segona mà

Llegir-ne més
Compres

Regals originals

Llegir-ne més
Salut i bellesa

Cosmètica

Llegir-ne més
Compres

Botigues infantils

Llegir-ne més
Compres

Les samarretes més originals

Llegir-ne més
Compres

Floristeries

Llegir-ne més

Moda

Compres

Moda femenina

Llegir-ne més
Compres

Moda masculina

Llegir-ne més
Compres

Sabates

Llegir-ne més
Compres

Accessoris

Llegir-ne més
Compres

Vestir sostenible

Llegir-ne més

Alimentació

Compres

Comprar a granel

Comprar a pes torna a estar de moda. Les clàssiques botigues d'alimentació a granel que molts donàveu per mortes estan en un gran moment de forma, i ofereixen una selecció immillorable de llegums, fruits secs, arrossos, cereals, olives, cafè, te... Repassem els locals de la ciutat on us hi sentireu a gust comprant amb cistell!

Llegir-ne més
Compres

Forns de pa artesans

Fins fa ben poc, molts forn prenien el camí de la industralització i el pa sense ànima. Per sort, cada cop hi ha més fleques que volen recuperar el pa de debò, el dels nostres avis. Si sou panarres exigents, aquest és el vostre reportatge.

Llegir-ne més
Restaurants

Els millors croissants

Mossegar un bon croissant és com entrar al paradís, cruixent, fullat, amb un gust lleuger i únic... Totes les pastisseries i fleques de Barcelona en tenen, però no tots són el que semblen. Aquests són els nostres preferits!

Llegir-ne més
Restaurants

La millor xocolata

Xocoaddictes, Barcelona us estima: la ciutat vessa de la temptació més fosca. Voleu submergir-vos en un autèntic festí d'or negre? Dirigiu-vos a algun d'aquests locals i poseu-vos les botes amb les millors xocolates de la ciutat!

Llegir-ne més
Compres

Botigues d'alimentació ecològica

D'ençà l'any 2011, el consum d'alimentació ecològica ha augmentat un 7 %, tot i la marea negra econòmica. Això vol dir una cosa: u, que l'actitud dels que titllaven aquest consum d'ecopijo -sovint gent adinerada que en restaurants cars se'n fan un fart, de km 0- s'esvaeix; i segon i més important, que el consumidor, a l'hora d'emplenar la cistella, no només compra per militància. S'ha acostumat a l'eco perquè té un gust que marca diferència. Ara, en el punt àlgid de l'explosió de sabors d'estiu, és el millor moment per comprar producte ecològic. El 'mañico' Chema Bescós, des de la recent botiga I love food, adverteix que els establiments de menjar ecològic són necessaris. Sobretot perquè "comprar al mercat no garanteix que compris menjar lliure de pesticides". Sovint, diu, moltes parades compren directament a Mercabarna, i "allà hi ha de tot". En la seva botiga, especifica, tot és ecològic -certificat amb el segell del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica, CCPAE per als amics- i "tot és elaborat per petits productors km 0, segons criteris 'slow food'".Això els porta certs maldecaps: en l'ànsia d'oferir el millor producte possible, tenen 400 proveïdors directes. Quasi un per producte! La seva especialitat són les verdures.Al seu hort de Canet de Mar, hi regnen els tomàquets amb diferents varietats de noms anglesos ('beef steak', 'heart of compassion') i varietats guardonades al Tomato Fest dels EUA, tot carn i llavor, melosos i sen

Llegir-ne més