Amb nens

Els millors llocs i activitats de Barcelona per sortir amb la família

Nens

El cap de setmana ideal amb nens

Els millors plans per gaudir en família el dissabte i el diumenge

Llegir-ne més

Activitats familiars

Nens

COMIDA-FIESTA-SIESTA / Festa final de temporada Nyamnyam

Final del cicle d'intervencions 'Todo lo que me gusta es ilegal, inmoral o engorda' amb taller familiar (12 h) en base al treball de l'artista Jerónimo Hagerman, que desenvocará en la seva última intervenció COMIDA-FIESTA-SIESTA (14 h) als jardins del Teatre Nacional de Catalunya. La festa comença a l'espai nyamnyam, on la proposta és més que mai un taller en el sentit ampli de la paraula, ja que els assistents compartiran espai i temps de treball amb Jerónimo Hagerman i s'endinsaran en el seu univers aprofitant l'oportunitat de participar en la preparació e instal·lació - a l'aire lliure - del dispositiu que ha creat per a la seva última intervenció. Caça de brotxetes, galetes al forn solar, menjar suspès en l'aire i flors elèctriques... i aquest cop ens quedem tots a dinar i a la festa!

Llegir-ne més
Nens

Party Family

DJ Mom, mare i DJ de professió, és la responsable d'aquesta festa que vol conciliar feina i família i oferir un espai de connexió i diversió per a grans i petits per igual. La clau està en la pista de ball, que no té edat. La fòrmula ha funcionat i ara se celebra una nova edició de la festa, amb la cantant Lucrecia fent de presentadora com a les anteriors i amb noves activitats com un concurs fotogràfic de famílies disfressades, una competició de ball, també en equip, espectacles de màgia i actuacions de claqué.

Llegir-ne més
Nens

CdeCiències

CdCiències és una escola-laboratori de tallers científics basada en l’experimentació que pretén apropar la ciència al públic general, i en especial als joves, per a fomentar les vocacions científiques i la cultura científica de la societat.

Llegir-ne més
Nens

Nadons i signes

Què pensen els infants abans de començar a parlar? Què recorden? Què són capaços d’expressar? Els nadons oients poden expressar-se bé amb la parla al voltant dels dos anys, però la seva capacitat per reconèixer les coses, anomenar-les i comunicar-se comença molt abans. Descobriu com utilitzar signes de la LSC (Llengua de Signes Catalana) amb infants que encara no parlen. Aquesta és l’essència de signar en família: menys frustració, menys enrabiades i més temps descobrint el món junts. I no patiu, que no endarrereix la parla!

Llegir-ne més
Nens

Posa't la gorra a PortAventura

Divertir-se com mai i col·laborar amb una causa justa a la vegada és possible: PortAventura World serà un cop més l’escenari de la festa 'Posa’t la gorra!', que enguany arriba a la seva 14ena edició. Amb aquesta festa, l’AFANOC (Associació de Familiars I Amics de Nens Oncologics de Catalunya) vol donar a conèixer la problemàtica al voltant dels infants amb càncer i les seves famílies a causa de la malaltia, i sensibilitzar així les administracions i la societat de la necessitat de prendre mesures per millorar la seva situació.Aquesta campanya també és per recaptar fons en primer lloc per mantenir i millorar els serveis i les instal·lacions de La Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per a famílies desplaçades a Barcelona amb infants malalts de càncer, la qual ja ha donat servei a més de sis-centes famílies; en segon lloc a l’adequació de les instal·lacions hospitalàries per tal de donar les millors condicions als infants ingressats o que estan rebent tractament i a les seves famílies; i en tercer lloc per seguir ampliant i mantenint els serveis que s’estan donant des de l’AFANOC a les famílies. El preu inclou l'entrada al parc d'atraccions i una pila d'activitats en les quals hi col·laboren Manel Piñero (Homo APM), Anna Bertran, Amarcord Grup Vocal, Get Bak Dance, H6 Teatre, Txaranga Band Tocats, Mulassa de Tarragona i els gegants de Reus.

Llegir-ne més
Més activitats familiars

Teatre infantil

Nens

Most of all, you've got to hide it from the chicks

De Carla Rovira Pitarch. Amb Carla Rovira i el Grup de pollastres rebels (encara per definir). 'Most of all you’ve got to hide it from the chicks' vol que contactis amb la teva pròpia experiència artística. Basada en la pregunta què volen i viuen les nenes i nens quan van al teatre, la Mrs. Robinson i el Grup de Pollastres Rebels han estat treballant per ajudar-te a què aprenguis a acompanyar-te en aquest camí. Aquests pollastres han vingut a muntar un pollo amb l’status quo en l’art, per tal que artistes i adults callem i escoltem!Mitjançant varis tallers amb diversos Grups de Pollastres Rebels hem creat aquesta experiència teatral desitjant fer créixer el nostre galliner.

Llegir-ne més
Nens

Loo

De la Cia. Ponten Pie. Concepció i direcció: Sergi Ots. Dramatúrgia: Sergi Ots i Emilie de Lemos. Amb Natàlia Méndez / Emilie de Lemos.  A l'Índia i el Pakistan coneixen perfectament un tipus de vent que recorre les valls de l'Indus i el Ganges, un corrent d'aire que connecta en tots dos sentits l'Himàlaia amb l'oceà Índic. És especialment fort els mesos de maig i juny i, a causa de l'alta temperatura i els baixos nivells d'humitat, causa cops de calor perillosos, i deshidrata i asseca la vegetació de la zona. Aquest espectacle el pren com a protagonista i mostra als espectadors i espectadores com aquest vent, el Loo, empeny les dunes i transforma el paisatge del desert, com s'ho fa per deixar completament seques àmplies zones de selva i com és capaç de deixar un vaixell embarrancat en un mar de sorra negant-li per sempre més la possibilitat de tornar a navegar. Una única intèrpret protagonitza un espectacle que explica als més petits un fenomen natural amb el llenguatge de la poesia i que posa l'escenari a l'abast de la canalla per tal que experimentin tota mena de sensacions amb la màxima proximitat. Signa la proposta una companyia creada l'any 2009 per Sergi Ots i que, amb espectacles anteriors com ara 'Ârtica', ja posava l'accent en la plàstica de la seva proposta escènica i convidava els espectadors i espectadores a implicar-se físicament en la història. Espectacle recomanat per al públic d'entre 2 i 5 anys.

Llegir-ne més
Nens

Ubuntu

De la Cia Olveira/Salcedo. Amb Olga Olveira i Juvenal Salcedo. Les cultures xosa i zulú tenen una paraula, 'ubuntu', que per a ells té un significat com ara ‘jo sóc perquè pertanyo a’. Fa referència, per tant, a la delicada xarxa d'interrelacions que s'estableix entre els membres d'una comunitat. Una persona amb 'ubuntu' dóna suport als altres i se sent feble quan els seus són humiliats o sotmesos a la injustícia. La Companyia Olveira/Salcedo trasllada al llenguatge del teatre d'ombres aquest concepte i, per fer-ho, ens explica la història d'un grup de nens i les aventures que viuran. Són d'aquella mena de nens que, pel fet de tenir característiques distintives, sovint són objecte de burles i d'allò que avui es coneix com a bullying. Junts emprendran un viatge fabulós que els enfrontarà a situacions perilloses però que, a la vegada, els ensenyarà que la col·laboració i la cooperació permeten superar els obstacles més difícils. L'espectacle es complementa amb una xerrada-col·loqui d'uns quinze minuts durant la qual els espectadors podran veure de prop el material utilitzat en la representació. Fundada l'any 2009, la companyia està formada per la barcelonina Olga Olveira i el veneçolà Juvenal Salcedo, que han signat conjuntament espectacles com 'Deixeu-li fer (o la història d'en Patufet)', 'El flautista de Hamelín' o 'Nou llocs per a un nòmada', una proposta escènica creada amb el músic mallorquí Jaume Tugores.Espectacle recomenat per a espectadors de més de 3 anys.

Llegir-ne més
Nens

Vuelos

De la Cia. Aracaladanza. Concepció i direcció: Enrique Cabrera. Amb: Jimena Trueba Toca, Jonatan de Luis Mazagatos, Pedro Dorta Morales, Carolina Arija Gallardo i Raquel de la Plaza Húmera. Autòmats, videoprojeccions, plans i dissenys dels objectes més diversos i sorprenents... Tots ocupen l'escenari del Sant Andreu Teatre (saT!) en un espectacle familiar que converteix en dansa els grans invents d'un dels genis més coneguts del tots els temps. Perquè Leonardo da Vinci, les seves màquines i també les seves pintures i escultures, són els protagonistes d'un espectacle que no vol educar ni entretenir, sinó convidar els espectadors a mirar, pensar i sentir d'una manera nova. També a dubtar, perquè el dubte és el motor del pensament i el pensament, un acte subversiu que, com diu la companyia, converteix l'espectador en ciutadà. El coreògraf Enrique Cabrera signa la nova proposta d'una companyia de dansa amb més de vint anys de trajectòria que ja en treballs anteriors havia convertit els objectes en protagonistes i que, ara, explorarà un dels somnis fonamentals de l'home: el vol. Projeccions, titelles i música contribuiran a seduir els espectadors més joves però, també, els qui encara ho són en el fons del cor. Recomanat per a espectadors a partir de 5 anys.

Llegir-ne més

Més idees per sortir en família

Restaurants

Per menjar amb nens

Llegir-ne més
Nens

Montjuïc amb nens

Llegir-ne més
Botigues

Llibreries infantils

Llegir-ne més

Famílies a l'aire lliure

Llegir-ne més
Restaurants

Les millors gelateries de Barcelona

Llegir-ne més
Botigues

Botigues infantils

Llegir-ne més

Llocs per anar amb nens

L'Aquàrium

Llegir-ne més

Parc d'Atraccions Tibidabo

Llegir-ne més

CosmoCaixa

Llegir-ne més

Zoo de Barcelona

Llegir-ne més

Museu Blau

Llegir-ne més

Museu de la Xocolata

Llegir-ne més