Amb nens

Els millors llocs i activitats de Barcelona per sortir amb la família

Què fer

Carnaval a Barcelona

Prepareu-vos per a la disbauxa!

Llegir-ne més

Activitats familiars

Nens

L'art d'inventar contes

A càrrec de Contes de Mantega de Llet de Vaca Suïssa. En aquest taller, els infants són creadors d’històries en què es narren a si mateixos, narren els seus somnis i desitjos i també com veuen el món. Inventen un conte (els personatges, els objectes màgics, els vehicles i els mons on passen les històries) i treballaran amb materials diferents a cada sessió, bo i inspirant-se en l’univers màgic d’Antoni Tàpies. Edat recomanada, de 5 a 9 anys.

Llegir-ne més
Nens

Què vol dir gran?

Sovint en l’art contemporani es parla de gran format, de petit format i d’escala com un dels elements que determinen l’experiència entre obra, públic i arquitectura. Però, què vol dir gran? Què vol dir ser gran? Quines són les referències que fem servir? En aquesta activitat ens fixarem en quina és la mida real de les coses. Hi ha mides incomprensibles? Quins valors posem en diàleg quan ens imaginem el que és gran i el que és petit? Taller familiar a càrrec d’Experimentem amb l’Art. Edat recomanada, d'1 a 5 anys.

Llegir-ne més
Nens

Històries secretes dins d’un habitacle

En aquesta visita-taller el Macba proposa acostar-se al museu com si fóssiu a casa. Una casa amb habitacions, finestres, sons i sofàs, per on passejareu buscant les històries que s’hi amaguen. A partir d’aquesta experiènci,a els participants ocuparan un espai en blanc projectant-hi la seva realitat quotidiana i també imaginària, i d’aquesta manera es construirà un lloc comú, ideal i fantàstic, entre el dibuix, la instal·lació i la ‘performance’. Activitat recomanada a partir de 6 anys.

Llegir-ne més
Nens

Caçadors de sons

Amb gravadores i micròfons ocults, participarem en una aventura en família a la cerca i captura dels sons que s'amaguen en els espais de la Fundació. Activitat recomanada a partir de 5 anys.

Llegir-ne més
Nens

Tancat per reformes

Els participants d'aquest taller hauran de plantejar-se què passaria si la Fundació hagués de tancar temporalment per reformes i calgués dissenyar espais alternatius. Com podria continuar funcionant malgrat aquestes hipotètiques reformes? A partir de 5 anys.

Llegir-ne més
Més activitats familiars

Teatre infantil

Nens

Valentina

De Forani Teatre. Benvenuto alla Pizzeria Allegretto! La Valentina no és una nena com les altres, el seu gran somni és volar. Per sort, la veïna de dalt, una sàvia i pacient cigonya, li ensenyarà un món molt especial on trobarà la confiança per aconseguir el seu propòsit. Una divertida història amb olor de pizza on veurem com Valentina fa realitat el seu somni i descobreix l'alegria de viure. Edat recomanada, de 3 a 9 anys.

Llegir-ne més
Nens

Bítels per a nadons (Concert tribut a The Beatles)

De la Cia. Malumaluga. Un espectacle-concert per als més petits amb un recorregut per les peces més emblemàtiques de The Beatles, i un posada en escena interactiva en què els més menuts ajuden a fer possible l'espectacle. Edat recomanada, de 0 a 3 anys.

Llegir-ne més
Nens

El món màgic d'Oz

Adaptació de la fabulosa historia de L.F.Baum, explicada a través d’una versió dinàmica i espectacular, amb una nova posada en escena, renovats decorats i les seves cançons en directe que amenitzaran i acompanyaran als personatges en tot moment de la representació. A partir de 3 anys.

Llegir-ne més
Nens

The Little Circus

De Jordi Teixidó i Mercè Framis. Sota la carpa trobareu mags, funambilistes i equilibristes; també hi sentireu cançons, al ritme de les quals es mouran les ombres acolorides i els gags d'humor; i com si fóssiu artistes, podreu participar en aquest espectacle concebut en anglès.

Llegir-ne més
Teatre

Circ Raluy: Àltius

El Circ Raluy torna un any més a plantar la seva carpa al Port Vell de Barcelona per passar-hi el Nadal. La companyia familiar presenta en aquesta ocasió el seu nou espectacle, 'Àltius', un clam a assolir la perfecció, la bellesa, i compartir l’admiració. El triomf de l'esforç, el talent i la perseverança. 'Àltius' és allò que només saben fer els millors. I per assolir aquesta perfecció, l’espectacle compta amb tres números internacionals d'alt nivell: Pasha Voladas (Bielorrússia), mestre de les barres; el pallasso Bobylevi (Rússia) i la troupe de  malabaristes i equilibristes Alexandros (Romania).   Raluy és més que un circ: és una nissaga, el bagatge i l'experiència artística de la família Raluy, que durant 80 anys ha girat al voltant del món. El circ Raluy és també museu itinerant amb carruatges del segle XIX i XX perfectament conservats.   La proposta combina el circ més clàssic i familiar, marca de la família Raluy, amb apostes innovadores i d’elevat contingut artístic i reconeixement internacional. La seva carpa, estrenada el 2014, farà que els espectadors saltin en el temps i l’espai per submergir-se en un univers captivador, guarnit amb detalls que els remetran al passat.

Llegir-ne més

Més idees per sortir en família

Per menjar amb nens

Llegir-ne més
Nens

Montjuïc amb nens

Llegir-ne més
Botigues

Llibreries infantils

Llegir-ne més

Famílies a l'aire lliure

Llegir-ne més
Restaurants

Les millors gelateries de Barcelona

Llegir-ne més
Botigues

Botigues infantils

Llegir-ne més

Llocs per anar amb nens

L'Aquàrium

Llegir-ne més

Parc d'Atraccions Tibidabo

Llegir-ne més

CosmoCaixa

Llegir-ne més

Zoo de Barcelona

Llegir-ne més

Museu Blau

Llegir-ne més

Museu de la Xocolata

Llegir-ne més