Amb nens

Els millors llocs i activitats de Barcelona per sortir amb la família

Nens

A l'aigua!

Les millors piscines per anar amb nens

Llegir-ne més

Teatre infantil

Nens

Màgia Kids

Oblida les teves preocupacions, no importa l’edat que tinguis, i vine a passar una estona inoblidable. Et transportaran a un món màgic i ple de noves il·lusions. Els millors mags de la ciutat actuen tots els dissabtes a la tarda al Teatreneu perquè adults i nens puguin gaudir junts dels trucs de màgia més sorprenents. Recomanat a partir de 5 anys.

Llegir-ne més
Nens

El tresor del pirata

De la Cia. Marionetes Nòmades. Després que el vaixell del capità Trujillo s’enfonsés, una sirena de cua platejada el rescata tot deixant-lo a la platja d’una illa deserta. O no tan deserta! Allà sabrà de l’existència d’un tresor amagat al fons del mar sobre el que pesa una maledicció. Però com fer-s’ho, sense vaixell? Qui l’ajudarà? Quins perills haurà d’enfrontar? Gràcies a la música, el nostre pirata atreu la bellíssima Thalassa, la sirena, que decideix ajudar-lo... Espectacle recomanat a partir de 3 anys.

Llegir-ne més
Nens

El desván de los Hermanos Grimm

De la Cia. Escenoteca (Andalusia). Els contes dels Germans Grimm han marcat i continuen marcant la infància de generació en generació. La barreja de teatre, narració oral i la participació del públic, són els ingredients d'aquest golfes que ens obre les portes.

Llegir-ne més
Nens

Rutines

El pare de La Puntual, l'expert titellaire Eugeni Navarro, juga a casa amb les seves històries més clàssiques, inspirades en la tradició popular europea. En el jazz, d'això en dirien fer un 'estàndard': Navarro manipula els personatges del repertori clàssic, començant per Malic, que ha d'enfrontar-se a una rebel·lió de titelles. Per a tota la família.

Llegir-ne més
Nens

Un botón en mi cabeza

De la Cia. Arriba las Hu!Manos (Argentina). El ball de les mans inicia el ritu de la creació i juntes donaran a llum al primer titella: Clott. Un botó vermell treu el cap del cap de Clott. Un botó que el fa sentir diferent. La seva germana Joana i el seu millor amic Luchito, el molesten. Clott desitjaria no tenir aquest botó i ser com els altres... Aconseguirà lliurar-se del botó? Espectacle recomanat a partir de 4 anys.

Llegir-ne més

Més idees per sortir en família

Restaurants

Per menjar amb nens

Llegir-ne més
Nens

Montjuïc amb nens

Llegir-ne més
Botigues

Llibreries infantils

Llegir-ne més

Famílies a l'aire lliure

Llegir-ne més
Restaurants

Les millors gelateries de Barcelona

Llegir-ne més
Botigues

Botigues infantils

Llegir-ne més

Llocs per anar amb nens

L'Aquàrium

Llegir-ne més

Parc d'Atraccions Tibidabo

Llegir-ne més

CosmoCaixa

Llegir-ne més

Zoo de Barcelona

Llegir-ne més

Museu Blau

Llegir-ne més

Museu de la Xocolata

Llegir-ne més