Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els catalans, obsessionats amb el mòbil també per vacances

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

La revolució 2.0 ha fet que visquem envoltats de tecnologia, de claus Wifi i d'ones per tot arreu i un percentatge molt alt de la societat de totes les edats no pot viure sense els mòbils. Fins ara això ens ha fet gràcia i no ens ho hem pres molt seriosament, però cada cop hi ha dades més preocupants sobre el rol que ocupen els aparells electrònics a la nostra vida.

Un estudi realitzat per l'empresa ASUS sobre l'ús de la tecnologia durant l'estiu a Catalunya ha revelat dades que espanten una mica. Per exemple, el 80% dels catalans considera imprescindible el mòbil durant les vacances d'estiu. I –encara més preocupant– considera que és més important el mòbil que el raspall de dents, el maquillatge o la màquina d'afaitar. El que sentiu. Vuit de cada deu catalans prefereix tenir el mòbil al costat que no pas poder rentar-se les dents o afaitar-se. No només això, sinó que més d'un 10% dels catalans considera que el mòbil és el més important a posar a la maleta, per davant de les calcetes, calçotets, roba... Aix.

L'estudi, realitzat per una de les tres empreses venedores de tecnologia més importants del món, també assegura que set de cada deu catalans reconeix que va a la platja o la piscina amb el mòbil durant les vacances. I el 22% diu que utilitza més el mòbil durant el període estival que durant la resta de l'any. S'ha acabat doncs allò de gaudir d'un bon llibre i el so del mar o la muntanya per desconnectar. La banda sonora de l'estiu per a molts catalans és l'alerta del mòbil i el so del teclat. 

 photo texting.gif

Últimes notícies

    Publicitat