Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Estrenem un dels vídeos de 'Skin', el nou disc dels Anímic

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

Anímic publiquen el seu sisè àlbum, 'Skin', però el nou disc del quintet de Collbató es presenta en un format que va més enllà de la col·lecció de cançons.

El grup –que formen Louise Sansom (veu), Ferran Palau (sintetitzadors i teclats), Núria Monés (guitarra elèctrica), Juanjo Montañés ('samplers') i Miquel Plana, 'Zuma' (baix)– defineix 'Skin' com un "projecte artístic col·lectiu" en què l'element visual hi té un gran pes. I prova d'això és que cada un dels vuit temes de l'àlbum compta de sortida amb un videoclip. Vuit vídeos per a vuit cançons a càrrec de vuit directors diferents, estrenats en vuit mitjans de comunicació el dia de la publicació de 'Skin'.

Time Out Barcelona estrenem el videoclip de 'Silence', la cançó que tanca la cara A de l'edició en vinil del disc. Amb una lletra al voltant de la ruptura d'una parella, és un dels temes més intimistes i més lents d'un àlbum contundent en què Anímic, als qui vam conèixer amb una proposta més pròxima al folk,  abracen la música electrònica.

Dirigit per Marta Busquets (que ha signat vídeos per a Joan ColomoMargarita i Orchestra Fireluche), el clip ens trasllada a una sala de ball d'inspiració lynchiana (recreada a la Sala Upload del Poble Espanyol) en què les parelles que ja no s'estimem ballen junts per última vegada. Protagonitzat per Bibiana Schönhöfer i Pol Fernández, entre els ballarins hi ha dos dels membres d'Anímic, Núria Monés i Juanjo Montañés.

"Sempre he pensat que la nostra música és molt cinematogràfica, i que les imatges ajuden a escoltar-la millor", diu Louise Sansom de la decisió de fer un vídeo per a cada tema. "Necessitava posar imatges a 'Skin', que la gent entrés a les cançons d'una manera no exclusivament musical". "I com es fa això sense diners?", afegeix Ferran Palau. "Doncs no encarregant vídeos sinó buscant artistes que en facin un projecte personal, que ho facin servir per fer el vídeo que sempre han volgut fer". "Hem buscat persones en què confiem molt i que sabíem que s'entregarien i els hem donat llibertat total", continua Sansom. "Nosaltres només hi hem posat la música", rebla Palau.

Anímic presentaran 'Skin' a Barcelona el 23 de febrer precisament a la Sala Upload, i formaran part de la jornada inaugural gratuïta del Primavera Sound al Fòrum el 31 de maig. Coincidint amb la publicació de l'àlbum, Time Out publiquem una entrevista amb Sansom i Palau al voltant de 'Skin'.

Guardar

Guardar

Guardar

Últimes notícies

    Publicitat