Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2016

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Barcelona ha de construir el seu camí cap a una ciutat més sostenible, segura i saludable per a tots. És per això, que del 16 al 22 de setembre se celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, jornades que s'estendran per tot el territori català. L'objectiu és fomentar els desplaçaments a peu o en bicicleta, però també en transport públic o vehicle elèctric. Es vol protegir la qualitat de l'aire, reduir l'emissió de gasos que provoquen l'efecte hivernacle, sensibilitzar els ciutadans sobre l'impacte ambiental del transport i reflexionar sobre la importància de retrobar la gent amb la ciutat en un entorn saludable.

S'han programat un munt d'accions i activitats durant la setmana de la mobilitat sostenible, com per exemple, una activitat per posar guapa la teva bici fent els teus propis accessoris per mostrar-la després pel circuit d'equilibri; una exposició al vestíbul de l'estació de metro de Mundet L3 en què es mostren els principals problemes ambientals del món actual; el famós Park(ing) day, que transformarà de manera temporal places d'aparcament en parcs i jardins; i l'activitat per a gent gran per aprendre a conduir bicicletes de dues i tres rodes adequades.

A més, el dijous 22 haurem de deixar aparcats les quatre rodes durant tot el dia, ja que 'el dia sense cotxes' farà que visquem una jornada en què els automòbils deixaran d'ocupar les vies de la ciutat. Aquest any, el 'dia sense cotxes' coincidirà amb dia laborable, així que l'impacte de l'acció serà molt major.

Consulteu les activitats que es duran a terme i participeu d'aquests dies en favor de la mobilitat sostenible i segura.

Últimes notícies

    Publicitat