Els millors concerts del Grec 2013

Els imprescindibles de la programació musical del festival d'estiu de Barcelona

0

Comments

Add +
1
Els Amics de les Arts

Els Amics de les Arts

Grec 2014: Els amics de les arts

Consolidats com un dels grups catalans amb més capacitat de convocatòria amb el segon àlbum, 'Espècies per catalogar' (2012), Els Amics de Les Arts han tornat aquest 2014 amb nou treball, 'Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure',  el quart disc d’estudi de la banda, gravat a Estudis Ground durant els mesos de gener i febrer de 2014 i produït, mesclat i masteritzat per Ferran Conangla.

  1. Teatre Grec Pg. Santa Madrona, 36, Sants-Montjuïc
  2. Dl jul 28
Informació
2
Nit de tango amb Mora Godoy

Nit de tango amb Mora Godoy

Grec 2014: Nit de tango amb Mora Godoy

Autoria, direcció i dramaturgia: Mora Godoy.  Amb: Mora Godoy i Marcos Ayala, Natalia Patyn i Jorge Tagliaferro, Graciela Calo i Arturo Gutiérrez, Chantal Fernández Crea i Gustavo Vargas, Talia Gorla i Matías Casali.   Ha ballat en exclusiva per als Rolling Stones i, també, amb l’orquestra de Daniel Barenboim, i és la creadora de musicals que acumulen premis com ara Tanguera o Chantecler Tango. Són només algunes de les coses que es poden dir sobre Mora Godoy, una artista que va ingressar al Teatro Colón de Buenos Aires com a ballarina clàssica i que, després de recórrer el món durant catorze anys amb la seva companyia, avui és membre de l’Academia Nacional del Tango. Mantenint l’essència tradicional del gènere i la sensualitat que transpira, Mora Godoy ha renovat el tango atrevint-se a experimentar i creant una manera nova d’explicar històries mitjançant la dansa. Ho veurem en un espectacle on treballa sobre una fusió de tango i milonga amb candombe, música electrònica i salsa en escenes tangueres vibrants que busquen manllevar la malenconia del tango. L’espectacle ens parla de l’esperit de Buenos Aires i, alhora, de l’evolució del tango i el seus estils, des del farolito i els guapos dels inicis fins al tango tecnificat d’avui.

  1. Teatre Grec Pg. Santa Madrona, 36, Sants-Montjuïc
  2. Dt jul 29
Informació
3
Chano y Josele

Chano y Josele

Grec 2014: Chano y Josele

Chano Dominguez i Niño Josele estaven condemnats a trobar-se. No són pocs els que somiaven veure’ls junts. I la trobada s’ha produït per fi. Dos músics oberts, bilingües, trilingües... que es troben en la plenitud del seu art. Eren moltes les coses que els unien: el flamenc, Bill Evans, Bebo Valdés... Des de l'Atlàntic un, des del Mediterrani l'altre, han recorregut el camí que va del jazz al flamenc i del flamenc al jazz i, en fondre's, han creat alguna cosa que va més enllà, alguna cosa que bé es podria qualificar com a 'música clàssica del segle XXI'. La música d'una era que ha vist caure fronteres i etiquetes i on la qualitat sonora, la bellesa i l'elegància triomfen per sobre de qualsevol altra consideració.

  1. Teatre Grec Pg. Santa Madrona, 36, Sants-Montjuïc
  2. Dj jul 31
Informació

Els usuaris diuen

0 comments

Entrevista amb Jorge Pardo

A cavall entre el famenc i el jazz, el flautista defensa el celebrat àlbum 'Huellas'

Entrevista a Raynald Colom

El trompetista català més internacional mescla jazz, hip-hop i clàssica

Més Grec

Grec 2013: la guia més completa

Tot el que necessites saber per gaudir del festival de l'estiu a Barcelona

Els concerts imprescindibles

Els imprescindibles de la programació musical del festival

El millor de teatre i dansa

Els espectacles que no et pots perdre

Menjar a prop del Grec

Alimentar l'ànima de cultura està molt bé, però l'estomac també necessita menjar

MiniGrec 2013

El festival Grec també té una programació pensada especialment pels nens

Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les cançons favorites i llistes temàtiques