Equipaments culturals gratuïts

Per visitar exposicions sense gratar-vos la butxaca

0

Comentaris

comments.add +
Barcelona pret-a-porter

Barcelona pret-a-porter

Palau de la Virreina

Palau de la Virreina

Virreina Centre de la Imatge

El Palau de la Virreina, seu de l'Institut de la Cultura de Barcelona, acull aquest centre d'exposicions especialitzat en la imatge en totes les seves expressions.

  1. La Rambla, 99, El Raval, 08001
Informació
Arts Santa Mònica

Arts Santa Mònica

Arts Santa Mònica

L'Arts Santa Mònica és un centre expositiu i d'investigació  on conflueixen la creació artística contemporània amb disciplines com la ciència, el pensament i la comunicació. Amb la connexió entre disciplines com a principi, el centre, nascut el 1984 com a espai expositiu de la Generalitat, vol promoure el diàleg entre les diferents aportacions locals i els moviments socials globals.

  1. La Rambla, 7, Ciutat Vella, 08001
Informació
Palau Robert

Palau Robert

Palau Robert

El Palau Robert va ser construït entre el 1898 i 1903 com a residència privada de Robert Robert i Surís, marquès de Robert, un aristòcrata influent, financer i polític d'origen gironí. L'edifici actualment pertany a la Generalitat de Catalunya i acull un centre d'exposicions amb tres sales, un espai per a concerts, el Centre d’Informació de Catalunya, una oficina de turisme de la ciutat, una llibreria i jardins oberts al públic.

  1. Pg. de Gràcia, 107, Eixample, 08008
Informació
Espai Cultural Obra Social Caja Madrid

Espai Cultural Obra Social Caja Madrid

Espai Cultural Obra Social Caja Madrid

Està a una ubicació privilegiada, a la plaça de Catalunya, per on passen cada dia milers de persones, tant autòctons com turistes. Té dues sales d'exposicions, una biblioteca i un auditori on tenen lloc nombroses activitats, des de concerts a tertúlies o cicles de cinema. Encara que el seu aspecte de caixa d'estalvis confongui, parlem d'un espai pensat per a la difusió de la cultura, la reflexió i el debat sobre temes socials.

  1. Pl. Catalunya, 9, Eixample, 08002
Informació
La Capella

La Capella

La Capella

La Capella està situada al conjunt monumental de l’Hospital de la Santa Creu i de la Casa de Convalescència, un edifici catalogat com a monument historicartístic d’interès nacional. BCN Producció és el projecte central de la seva programació, dedicada a la creació emergent. La seva activitat se centra en organitzar exposicions per donar visibilitat a les propostes més innovadores dels artistes locals.

  1. Hospital, 56, El Raval, 08001
Informació

Els usuaris diuen

0 comments

Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les cançons favorites i llistes temàtiques