Àbac

  • Restaurants
  • Cuina contemporània
Recomanat
1/2
2/2
Àbac
Sarrià - Sant Gervasi

Jordi Cruz va tornar la segona estrella Michelin de l'Àbac, i el va tornar a convertir en el restaurant imprescindible d'alta gastronomia a Barcelona. Ha conquerit aquest statuts mitjançant una cuina plena de mestria i sofisticació, per tocar el cel, alhora que plena de respecte per la tradició catalana.

Lloc de la ubicació Àbac
Contacte
Adreça Av. Tibidabo, 1
Sarrià-Sant Gervasi
Barcelona
08022
Horaris De dt. a ds., de 13 a 16 h i de 20.30 a 23 h
Transport Av. Tibidabo (FGC)

Average User Rating

5 / 5

Rating Breakdown

  • 5 star:1
  • 4 star:0
  • 3 star:0
  • 2 star:0
  • 1 star:0
LiveReviews|1
1 person listening
Oscar Cabo

Vàrem anar a sopar a l'ABaC el passat Dijous 21 de Novembre per celebrar l'aniversari de la meva dona. La recepció des del pàrking sembla una mica freda, sobretot de nit, però de seguida entres en calor al pujar per l'ascensor transparent cap a la planta d'accès al menjador (i a l'hotel de 15 habitacions del mateix nom). La rebuda per part del personal, sempre atent i amable, és la que hom espera d'un local d'aquesta categoria. Desprès d'escollir entre els dos menús degustació, finalment la nostra opció va ser el Gran Àbac, de 15 plats. Ho vàrem acompanyar d'un maridatge curt de 5 vins i champagne francès (supèrb!), ben aconsellat pel sumiller. Els plats es van succeïr amb la cadència adecuada i 'afinats' fins al mínim detall, com en un gran concert on l'oída més fina pot apreciar els instruments en solitari i la gran majoria gaudim de la música celestial i aplaudim al final. En resum: un plaer per tots els sentits. Per acabar d'arrodonir la experiència, vàrem poder visitar la cuina i conèixer en persona al Jordi Cruz, mestre i creador d'aquesta obra, una persona que més enllà de les estrelles, es mostra tal com és: propera, sencilla i apassionada amb el que fa. Ens tornarem a veure.