El Celler del Nou Priorat

  • Restaurants
  • Tradicional
Recomanat
0 M'encanta
El celler del nou priorat
Sants - Montjuïc

La mateixa nit que l'Albert Adrià va obrir 41º, supermodern i amb sofisticades tapes i presències de rutilants personatges de la city, em vaig deixar caure per aquest càlid, harmoniós i bonic local proper a l'estació de Sants. Només entrar-hi em va sorprendre la veu d'una de les grans valedores d'aquest local, la cantant Meritxell Sust. El seu darrer disc sonava en el petit i càlid ambient de parets verdes. La verdor, la fruita i la verdura fresca que hi havia per tots els racons, els murs vestits amb obres acolorides, la majoria de pintors naïfs, i la dolçor de la seva xef i propietària, la gran amfitriona cubana Amarilys, van fer la resta.
Judith Llimós, aquesta gran coneixedora de tot el que es cuina al voltant de la bona música de Barcelona, m'havia insistit que conegués el lloc, que només obre de nit. Una cita imprescindible amb el bon ambient i amb la minicuina que ofereix en petites porcions l'Amarilys i el seu equip de diverses nacionalitats.
Arranquem amb un magnífic ceviche, presentat en una bufona cullereta de porcellana, que havia preparat la cuinera peruana Daniela: òptim, sàviament picant… un gran mos que confirma el bon moment dels cuiners peruans. Després d'unes exquisides croquetes de foie gras i bolets, vam veure passar amb enveja unes creps farcides de salmó fumat, formatge brie i cibulet fresc amb crema suau de formatge. Vam continuar amb uns selectes nyoquis casolans farcits de bolets amb crema de bolets i làmines de parmesà, i vam veure passar un altre cop amb enveja la cassoleta de confit d'ànec amb prunes i reducció de poma que va quedar per a la propera visita. La taula es va anar animant i vam cedir davant els capritxets de pollastre amb xips de moniato i salsa exòtica de mango i curri. Unes aletes de pollastre i verdures al wok amb daus de pollastre amb salsa teriyaki, pebrot verd, vermell, pastanaga, carbassó, albergínia, xampinyons i ceba van fer la resta.
La fondue de fruites naturals va tancar una sessió on el plaer va circular entre la música, els viatges, i els records. La novetat revolucionària de la snackeria dels Adrià, plena de bon gust i exquisideses, va donar continuïtat a  aquest sopar on vam gaudir de la calidesa i el romanticisme de sempre, amb un fons de bossa nova i son i croquetes per llepar-se els dits. Barcelona dóna per avantguarda i revivals. – Marcelo Aparicio.

Lloc de la ubicació El Celler del Nou Priorat
Contacte
Adreça Vallespir, 19
Sants-Montjuïc
Barcelona
08014
Horaris Cada dia, de 19 a 24 h (només a les nits)
Transport Sants Estació (Línies: L3-L5)
LiveReviews|0
2 people listening