Gresca

  • Restaurants
  • Cuina creativa
Recomanat
0 M'encanta
Cristina Reche
Gresca
L'Antiga Esquerra de l'Eixample

Local petit, equip mínim, cuina màxima. Obligat. Rafa Peña s'ha convertit en un líder gastronòmic indiscutible, en un cuiner de gran creativitat tant genail com realista. La seva cuina és molt creativa, però els plats sempre són suculents i reconeixibles. Com per exemple, el pop amb botifarra negra. O el colomí al gingebre. O la truita a les fines herbes, d'una bavositat perfecta embolcallada per cansalada del coll.

Lloc de la ubicació Gresca
Contacte
Adreça Provença, 230
Eixample Esquerre
Barcelona
08036
Horaris de 13.30 a 15.30 h i de 20.30 a 22.30 h
Transport Diagonal (M: L3-L5), Provença (M: FGC)
LiveReviews|1
2 people listening
Anònim

Vaig anar a aquest restaurant, després de llegir molt bones crítiques. Tenia molt bones expectatives, però no es van complir. El menjar era escàs i el preu excessiu. De primer vam demanar uns bolets de temporada. El preu era segons mercat, però 18 euros és massa per un platet amb "quatre rossinyols". S'ha de dir, però que eren deliciosos. També vam demanar un ou amb patates, que aquest no ens va decebre. 


De segon vam demanar llobarro. El peix estava al seu punt, amb la pell torrada i l'interior sucós. La guarnició era massa pobre: només tres trocets de ceba de diferents tipus. El pa era testimonial i gairebé racionat. 


Per postres vam demanar un plat tradicional: xocolata amb oli. La composició del plat era interessant, però no destacava prou el gust de la xocolata ni de l'oli perquè hi havien posat gelat i festucs. 


Com a punt positiu, destacaria el servei: atent i simpàtic. El sommelier ens va recomanar un vi molt adequat als nostres gustos. De fet, el vi va ser el millor del sopar.