Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La sublimació del brunch de Sergi Arola: una experiència única a l'Hotel Arts

No us imagineu un pica-pica i unes olivetes, el brunch de l'Hotel Arts és un festival de quatre plats comparable a un dinar de luxe. Time Out en col·laboració amb mesqhotes.cat

Escrit per
Clara Narvion
Publicitat

Diumenge al matí, sol espaterrant, novembre calorós i molts turistes passejant pel passeig de la Barceloneta. Arribo a l'Hotel Arts per fer un dels brunch que proposa el xef Sergi Arola: vinc preparada, he esmorzat poc i tinc ganes de veure què proposa. Espero uns ous Benedict, plat imprescindible en qualsevol dels moderns brunch de la ciutat, i unes torrades, però el que ens espera a l'Hotel Arts és molt més: la veritable sublimació del brunch.

La meva acompanyant i jo agafem taula a la terrassa: tranquil·la, plena de plantes aromàtiques (farigola, menta, orenga...) i fulles per tot arreu. Veritablement és un oasi silenciós amb vistes al mar!

El menú de brunch que proposa Arola és contundent. Quatre plats i un bufet de postres que fa salivar! Per començar ens porten uns croissants amb una melmelada casolana que es pot acompanyar amb un suc o una copeta de vi. Demanem el vi, que som de Time Out i no estem per tonteries. Poc després ens porten una fusta (per començar, diuen), que podria ser un bon aperitiu en sí mateixa. Formatge amb mosacatell, musclos, paté de campanya, mini fuets i cuixetes de perdiu en escabetx.

Després venen els entrants. Ens decantem per una burrata de Búfala amb salsa de tomàquets picants, anxoves i tàperes que ens fa volar a terres italianes. Feia temps que no tastava una burrata tan fresca, plena de gust i deliciosa. Un encert!

Arriba el torn dels ous Benedict. Hi ha cinc tipus per escollir: amb pastrami, amb pernil i patates confitades en greix d'ànec, amb favetes, i un plat de bolets amb calamars i rovell d'ou escalfat. Ens decantem pels ous Benedict Arola, els clàssics de la casa, que porten foie, papada de porc confitada amb trufa i una salsa holandesa deliciosa.

Per últim, el menú brunch acaba amb un plat ben contundent. Es pot triar entre arròs trufat amb boles de temporada, fideuà d'ibèrics, hamburgueses de Wagyu farcida de foie, crema de trufa i patates fregides amb formatge, i cocotxes de bacallà amb crema de coliflor gratinades.

Quedar-se amb gana és impossible, però si aconseguiu que us quedi un foradet no us podeu perdre el bufet dels postres: piruletes de brownie, créme brûlée amb te verd, iogurt amb mango, macaron i un munt de dolços que fan perdre el sentit.

El xef Mauro Ciccarel, col·laborador d'Arola, ens explica que la seva gran diferència és fer un brunch a la carta, on el client pot triar entre moltes opcions diferents per fer un àpat a la seva mida. Canvien la carta un cop al més per adaptar-se a la cuina de mercat, els productes de temporada i proximitat. Aconsegueixen que el brunch es converteixi en una experiència gastronòmica completa i inoblidable.

Creieu-nos, si voleu fer-vos un homenatge visiteu la terrassa de l'Hotel Arts. Podreu menjar un brunch per 56 euros (tres plats) o 64 euros (quatre plats). Feu del vostre diumenge un dia únic!

Descobriu més brunch de la ciutat a mesqhotels.cat

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat