Després de la pandèmia, Rías de Galícia va reobrir com a Rías/Kru. Abans pujaves les escales del Rías de Galícia –un restaurant obert l'any 1986, marisqueria familiar de referència de Barcelona– i t'hi trobaves un altre restaurant, l'Espai Kru, on el que dominava en un 80 % de la carta porcions excelses de producte marí cru i marinat amb elaboracions d'alta cuina moderna. Els germans Iglesias han optat per unificar la carta en els dos espais.
L’altell Kru –aquella meravellosa taula de roure– s’obre quan ja no hi ha més reserves abaix. A Rías/Kru pots demanar unes cocotxes al pil-pil impressionants (sedoses, subtils... millors que les basques?) i també noves elaboracions com un tàrtar de tonyina picant on el joc del caviar d’oli d’oliva i l’oli de bitxo picant propulsa un producte de per si magnífic. Porta la cuina el xef Rafa Erbs, un brasiler que va tenir la seva primera escola en un restaurant de pintxos de Sant Sebastià –ideal per aprendre a elaborar platassos d’un sol mos– i ha passat per Azurmendi, Enigma i Dos Palillos. Rías: el millor del mar gallec. Kru: un restaurant personalíssim amb poc foc i molta Àsia, amb meravelles com un 'ngiri' de vedella wagyu amb foie, o navalles amb crema de parmesà i salsa Cafè de París.