Guia pràctica de la Via Catalana

Allotjaments, restaurants i activitats a les comarques per on passa la cadena humana l'Onze de Setembre

0

Comments

Add +

La resta de trams de la Via

Castell de Subirats

Castell de Subirats

Trams 313-363

Els millors restaurants, allotjaments i activitats al l'Alt Penedès

Trams 364-410

La guia pràctica per als que es desplacen al Baix Llobregat

Trams 427-539

On menjar, on dormir i què fer al Maresme

Castell de Montsoriu

Castell de Montsoriu

Trams 540-581

Les millors opcions de restauració i oci de la comarca de la Selva

Estany de Banyoles

Estany de Banyoles

Trams 582-637

Propostes per passar la Diada al Gironès i Pla de l'Estany

Museu Dalí

Museu Dalí

Trams 638-722

Recomanacions per als participants de la Via a l'Alt Empordà


Els usuaris diuen

14 comments
Pili Serra
Pili Serra

No hi ha manera de trobar fotos del tram 417. En ell hi ha situades les famoses tres xemeneies de Sant Adrià, al costat de Badalona. Es un paisatge desolador, trist, lleig, abandonat a la seva sort... allà només hi vam ser els que ens hi havíem apuntat prèviament, ja que els que es van decidir a última hora van escollir els trams més selectes, per això crec que té molt de mèrit haver estat enllaçats al 417. Cobrir les pitjors zones requereix molt de patriotisme, sí senyor! Els que ens hi vam trobar ens vam prendre amb molt sentit de l'humor aquell peculiar paisatge entre les vies del tren i el mur que ampara les tres grises xemeneies. VISCA EL TRAM 417!!!!

marysol
marysol

Els del tram 417 tampoc existim. No m'extranya perque és un tram molt cutre on no hi ha res a destacar. Pero aixó es a priori perque a partir de les 3 de la tarda s'ha transformat en una festa de colors i de gent disfrutant. Visca el tram 417

mon rios
mon rios

Sols us vull felicitar per l'organització acurada d'un projecte tant gran. Moltes felicitats i sobretot gaudiu de la Diada que us la mereixeu mes que cap altre. Moltes gràcies per fer possible que la cadena sigui un exit (que ja ho és!) Una abraçada enorme a tots els qui formeu part de l'organització.

Petit
Petit

De moment sembla tot molt ben organitzat. Enhorabona. LLàstima que a Barna s'han acabat les samarretes!! o no llàstima, es clar!

Anna Montilla Larrosa
Anna Montilla Larrosa

Hola, del meu tram no trobo informació, pasa del 410 al 427, si us plau em podeu infomar com ho puc veure? Moltes gràcies

Cesca
Cesca

Els que no tingueu inscripció,heu de fer-ho al tram 0, i les samarretes es troben a Bonpreu... Endavant...entre tots ho ferem.....

Carme Semí Llanas
Carme Semí Llanas

A nosaltres ens ha costat molt trobar les samarretes per a tota la família.

Jaume Farré
Jaume Farré

Hola, estic completament d'acord amb la Roser Vidal, fins i tot, em plau felicitar-vos abans de la Cadena podríem dir oficial, sabeu per què.? Doncs perquè vull ser el primer, be, el segon, perquè la primera ha estat la Roser. Com m'agradaria poder transmetre la meva emoció..! Ànims valents..!

Pere
Pere

Tot molt bé fins trovar samarretes. No ni han al menys a Manresa.

Roser Vidal Solà
Roser Vidal Solà

No es pot criticar res!!,Ho esteu fent molt bé .Moltes felicitats i endevant sempre! Gràcies a tots i a totes per ser tan valents us acompanyarem fins a la fita de la independència ,no defallirem !!

Isabel Ballester i Santa
Isabel Ballester i Santa

Falten trams, que sigui de Barcelona no implica saber per exemple on dinar, i més si el tram que m'ha tocat 417 de Badalona no hi he estat mai. Segons m'han dit és un tram bastant perdut dintre d'un polígon indústrial, per tant m'hagues agrada't alguna informació, ja que pensavem anar al migdia per gaudir del dia i l'ambient

Francesc
Francesc

Ooooops! Els del tram 418 no existim? La info salta del tram 410 al 427

anna
anna

volia canviar de tram el 301 que ja estic apuntada pel tram 71 que no esta ple pero ha estat imposible. Ho fare igualment. anire al 71.

rosa
rosa

Em sembla molt be questa iniciativa però jo no hi pogut fer la inscripció. Fa molts mesos que ho intento............................. no hi ha forma . Em podeu dir com puc fer-ho que no sigui per la via catalana iinscripcions? Altres persones tenen el mateix problema.

Més rutes i escapades

Les millors escapades per Catalunya

Rutes de 48 hores per descobrir el millor de casa nostra

20 llocs de Tarragona que has de conèixer

Tot el que necessites saber per descobrir una ciutat que viu un gran moment

Les 10 millors platges de Catalunya

5 platges per accedir-hi en cotxe i 5 més per anar a un cop de Rodalies

Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les nostres recomanacions diàries.