Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Antoni Llena: En veu baixa

  • Art, Art contemporani
'En veu baixa', Antoni Llena
Espais Volart, Fundació Vila Casas
Publicitat

Time Out diu

La nova exposició d'Antoni Llena, 'En veu baixa', revisita la seva pròpia obra esbarriant-la, reordenant-la i buscant generar nous sentits

El reconegut artista plàstic català, Antoni Llena, presenta 'En veu baixa', la seva nova exposició als Espais Volart de la Fundació Vila Casas. Està comissariada pel mateix artista i Àlex Susanna i es podrà visitar fins al 25 de juliol. 

'En veu baixa' està concebuda com un quartet en quatre moviments, on cada exposició es presenta com un concert de signes plàstics que revisita l'obra de Llena esbarriant-la i reordenant-la, per calibrar la seva capacitat de resistència i d'associació per crear nous sentits.

Una de les característiques de l'obra de Llena durant tota la seva trajectòria artística és que està construïda amb sobrants i escorrialles, plena d'estrips, plecs i fissures amb què l'artista tracta d'habitar el full en blanc o l'espai buit, reconstruir alguna cosa i fer del silenci una partitura amb significat.

Es pot visitar l'exposició amb entrada lliure per 5 € o amb les visites guiades que hi ha organitzades el 2, 5, 19 i 23 de juny, per 7 €, que requereixen inscripció prèvia. El 29 de juny, el mateix Llena farà una visita comentada, amb el mateix preu i amb la necessitat d'inscriure's amb antelació.

Detalls

Adreça
Preu
De 2 a 5 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà