Faraó. Rei d'Egipte

Art, Escultura

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

CaixaForum exposa, per primera vegada a Barcelona, 164 peces provinents de la col·lecció d'Egipte del British Museum

La nova exposició de l'Obra Social la Caixa en col·laboració amb el British Museum, 'Faraó. Rei d'Egipte', explora el simbolisme i l'ideari de la monarquia egípcia, desvetllant les històries que s'amaguen darrere de les 164 peces incloses en la mostra com a representació d'aquesta antiga civilització. Destaquen els treballs d'orfebreria, així com les estàtues monumentals i els preciosos relleus de temples que apropen el visitant a la vida real i de poder de l'Antic Egipte.

Dividida en deu àmbits, l'exposició examina la figura del monarca egipci des de tots els punts de vista: com ésser diví, situat al centre de l'estructura social, al voltant del qual s'articulen símbols i creences que van més enllà de l'existència terrenal; en la seva vida de palau, envoltat per la seva família; com a governant; com a guerrer i, fins i tot, posa en relleu que l'origen dels faraons no va ser sempre egipci.

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Últimes notícies