Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Feminismes! L’avantguarda feminista dels anys setanta. Coreografies del gènere

Feminismes! L’avantguarda feminista dels anys setanta. Coreografies del gènere

Art CCCB. Centre de Cultura Contemporània de Barcelona , El Raval Fins al diumenge 1 desembre 2019
Feminismes!

Time Out diu

Sota el paraigua 'Feminismes!' es presenten dues exposicions: 'L'Avantguarda Feminista dels anys setanta. Obres de la VERBUND COLLECTION, Viena' i 'Coreografies del gènere'.

Els anys 70 marcarien un punt d'inflexió en el moviment feminista i aquella agitació i l'art trencador que desafiava les construccions de gènere segueix sent font d'inspiració per a les creadores contemporànies. La primera mostra presenta 200 obres d'artistes d'Europa, Amèrica del Nord i del Sud i Àsia que contribuirien a rescriure la història de l'art; a casa nostra això ho van fer possible noms com Pilar Aymerich, Mari Chordà, Angels Ribé, Eugènia Balcells i Esther Ferrer, entre d'altres.

La segona mostra posa el focus en els relats actuals, a partir d'una quinzena d'obres: el concepte feminisme s'ha ampliat en els darrers 50 anys, amb el concepte 'gènere' com a protagonista.

Detalls

Lloc de la ubicació CCCB. Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
Web del lloc www.cccb.org
Telèfon de la ubicació 93 306 41 00
Adreça Montalegre, 5
El Raval
Barcelona
08001
Preu 6 €
Horaris De dt. a dg. i festius, d'11 a 20 h. Dl., tancat

Dates i hores

Els usuaris diuen

0 comments