Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Les activitats de 'Apunts per a un incendi dels ulls. Panorama 21'

Les activitats de 'Apunts per a un incendi dels ulls. Panorama 21'

Art, Art contemporani Macba. Museu d'Art Contemporani de Barcelona , El Raval Fins al diumenge 27 febrer 2022
Panorama 21
1/3
Foto: MACBA
Panorama 21
2/3
Foto: MACBA
Panorama 21
3/3
Foto: MACBA

Time Out diu

Una exposició on dialogar amb les veus emergents de la cultura barcelonesa i un munt d'activitats al voltant

Panorama és una nova línia de projecte del MACBA que vol donar visibilitat a les pràctiques artístiques actuals de Barcelona. La primera mostra d’aquesta iniciativa, ‘Apunts per a un incendi dels ulls’, presenta una selecció d’obres transdisciplinàries que exploren l’art contemporani des de diferents perspectives.

Al voltant de l’exposició hi ha programades una sèrie d’activitats que donen vida pròpia al projecte i el fan participatiu i bidireccional. Un bon exemple és el programa de converses amb artistes, que fomenta el debat amb el públic. Destaquem el ‘Parlem de... Cabaret’ amb l’Antoni Hervàs, una ruta que homenatja l’entreteniment popular i surt del museu per arribar a l’antiga sala de varietats del Teatre Arnau. Les visites comentades de cada diumenge són una altra iniciativa per connectar amb el públic.

La performance també té un espai reservat, amb propostes com la de la Laia Estruch. A ‘Assaigs oberts d’Ocells perduts’ l’artista s’enlairarà i emetrà una sèrie de veus d’ocells mentre transita una escenografia creada amb xarxes utilitzades per l’estudi d’aquests animals. No us ho perdeu!

Per Time Out en col·laboració amb MACBA

Detalls

Lloc de la ubicació Macba. Museu d'Art Contemporani de Barcelona
Adreça Plaça dels Àngels, 1
El Raval
Barcelona
08001
Transport Sant Antoni (L2), Universitat (L1-L2), Catalunya (L1-L3-FGC)
Preu 11 €

Dates i hores

També t'agradarà