Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right El Centre de la Platja

El Centre de la Platja

Llocs d'interès Ciutat Vella

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Aquesta casa està a primera línia de mar i és de tothom. El Centre de la Platja (Pg. Marítim, 25) va obrir portes al 2010 amb l’objectiu de ser un intermediari entre els ciutadans i la platja. Hi fan activitats per a tots els públics, lúdiques i educatives, totes amb el rerefons de la preservació i el coneixement del nostre mar.
Exposicions a banda, els punts forts del Centre de la Platja són el servei de préstec de material per jugar –pales, pilotes de vòlei, cartes, cubells i rasclets– i el servei de préstec de llibres, Biblioplatja, que inclou llibres, revistes, còmics i premsa diària per als usuaris de la platja. Per tal d’accedir a aquest servei només cal acreditar-se amb el DNI i omplir una fitxa de sol·licitud per al préstec.
Els nens amb ganes d’explorar poden preguntar per La maleta de l’aigua de la Societat Catalana d’Educació Ambiental, amb jocs i recursos divulgatius sobre el cicle de l’aigua. Puntualment el Centre organitza, també, activitats familiars gratuïtes.

Publicat

Detalls

Adreça Als porxos de la Barceloneta, a peu de platja. Sota el Passeig Marítim
Ciutat Vella
Barcelona

Transport Ciutadella/Vila Olímpica (L4)
Contacte
També t'agradarà