Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Palau de la Generalitat

  • Llocs d'interès
  • Ciutat Vella
Catalan Government
© Olivia Rutherford / Time Out
Publicitat

Time Out diu

 Igual que l’Ajuntament, el Palau de la Generalitat té una entrada lateral gòtica que dóna al carrer del Bisbe amb un relleu de Sant Jordi, patró de Catalunya, fet per Pere Joan en el 1418. Dins de l'edifici, destaquen el Pati dels Tarongers del primer pis i la magnífica capella de Sant Jordi de 1432-34, una obra mestra de l'artista català Marc Safont. La Generalitat tradicionalment està oberta al públic l'11 de setembre (Diada Nacional de Catalunya) i el 24 de setembre (La Mercè).

Detalls

Adreça
Plaça Sant Jaume
Ciutat Vella
Barcelona
Transport
Jaume I (M: L4)
Preu
Gratis
Horaris
Visites guiades cada 30-40 min

Què hi ha ara mateix

XXIX Festival Internacional de Carilló de Barcelona

  • Clàssica i òpera

El tercer i el quart cap de setmana del mes de juliol el Palau de la Generalitat acull una nova edició del festival de carilló. Un certamen internacional que porta a Barcelona destacats carillonistes de prestigi internacional. En aquesta ocasió seran, per aquest ordre, Bob van der Linde (Països Baixos), Pascaline Flamme (Bèlgica) i Wesley Arai (Estats Units). L'últim dels quatre concerts, com és habitual, serà a càrrec d'Anna Maria Reverté, la carillonista titular del Palau i organitzadora del festival. Una bona ocasió per gaudir del so màgic de les 49 campanes del carilló, ja sigui des del Pati dels Tarongers o passejant pels carrers del Barri Gòtic. Són concerts gratuïts però cal fer la reserva prèvia a través del web presidencia.gencat.cat/carillo o bé trucant al 012.

Concert extraordinari "Festes de la Mercè"

  • Clàssica i òpera

La temporada de concerts de carilló que s'organitzen entre els mesos de setembre i juliol al Palau de la Generalitat, comencen sempre amb un concert extraordinari, que té lloc coincidint amb les festes de la patrona de la ciutat. Aquest any, amb el títol de "Vine a donar-te un bon bany energètic!", l'Anna Maria Reverté, la carillonista titular del Palau, ens proposa músiques del carillonista i compositor John Courter, com ara tocates, ragtimes, blues, marxes, etc. Les invitacions es poden reservar a partir del 25 de juliol a través del web presidencia.gencat.cat/ca/carillo/ o trucant al 012.

Publicitat
També t'agradarà