Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Bolero Bar

Bolero Bar

Bars i pubs, Bars de tapes Les Corts
Recomanat
4 de 5 estrelles
Bolero Bar
1/3
© Bolero Bar Bolero Bar
Bolero Bar
2/3
© Maria DiasBolero Bar
Bolero Bar
3/3
© Maria DiasBolero Bar

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Amb la conversió de L’Alegria en el Bolero Bar, les Corts guanyen un bar de tapes excel·lent.

No s'ha de tenir por a rectificar. Això ha passat amb L’Alegria, un ambiciós restaurant gastronòmic en petit format a les Corts. “Potser el barri no va entendre’ns”, explica en Lito Baldovinos, del grup La Confiteria. Cap problema. L’han substituït/reconvertit en el Bolero Bar. Un lloc de tapes i menú de migdia amb filosofia marxista per partida doble. Per una banda, per allò de “si no li agraden aquests principis, en tinc uns altres”. I sobretot perquè per menys de 20 euros t’hi afartes com un lladre amb material de primera qualitat. “Hem anat a una cosa senzilla, directa, però que funcioni, apta per a tota la família i els amics. Que baixis al bar i mengis bé en 45 minuts”, explica.

Ho corroboro: en visita de migdia, per uns miserables 18 euros em vaig firar una combinació collonuda de tres plats, postres i vi bo, amb primer de la carta –brutal el variat de bolets de temporada amb un ou cuit a baixa temperatura, bavositat de bosc de primera–. De segon, un tentacle de pop amb patates que es fonia a la boca, sense invents ximplets (que sovint volen amagar una cocció deficient). I per acabar-ho d’adobar, vaig tirar de carta amb l’estrella de la casa: un biquini de galta de vedella guisada i desossada, planxat amb formatge scamorza fumat. Que per cert, quasi em derrota, perquè eren quatre triangles de melositat bovina: això són dos biquinis!

Altres èxits de la casa són truites fetes al moment –la de bacallà tenia una pinta tan sucosa que venien ganes de submergir-s’hi– i platets de producte quasi nu i efectivitat contrastada, com, per exemple, una amanida de ventresca de tomàquet. Han mantingut l’estil de servei: els cuiners –el responsable de les delicadeses és el xef Guillermo Luisardi– també fan sala i poden explicar millor l’oferta.

En la transició de L’Alegria al Bolero, han puntualitzat l’excels interiorisme d’onades marines de fusta amb retalls de l’Espanya pop i kitsch: presideixen el menjador retalls de l’Hola de Julio Iglesias. Sense oblidar allò pràctic: els coberts es treuen d’un calaix de la taula. Bolero per la pel·li soft porn d’Ana Obregón? “No, només ens va sonar sexi i pensàvem en rumbes i tangos”, explica Baldovinos.

Què coi. Només és un bar, però m’encanta.

Detalls

Adreça Remei, 2
Les Corts
Barcelona
08014
Transport Les Corts (M: L3)
Preu 15-20 €
Contacte
Horaris De dl. a dj. de 12.30 a 2 h. Dv. i ds. de 12.30 a 3 h. Dg. de 12.30 a 2 h.
També t'agradarà
    Últimes notícies