Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Espai de Gats

  • Bars i pubs
  • Vila de Gràcia
  1. espai de gats
  2. Espai de gats
    © Maria Dias
  3. Espai de Gats
    © Maria Dias
Publicitat

Time Out diu

Al barri de Gràcia trobareu aquest establiment (podríem dir que és un bar, però no ho és) dedicat íntegrament als gats. L'Espai de Gats és un local diàfan d'uns 50 metres quadrats on les taules i cadires de bar es barregen amb capses, joguines, cordills, arbres i, esclar, gats. Va ser la primera cafeteria, escola i centre d'adopció de gats de Barcelona gràcies a l'empenta de Tereza Reindlova i Eva González. "En altres països els cats-cafè són bars on els gats viuen, són els residents i són llocs públics. Cafeteries amb gats. L'Eva i jo fa temps que treballem a protectores d'animals i vam pensar que era una bona idea ajuntar els conceptes de cafè i protectora", ens explica Tereza.

La idea és que la gent pugui anar a l'Espai, passar una bona estona entre gats, conèixer-los i, si vol, també pugui adoptar-los. No oblidem que un animal de companyia és per a tota la vida i què millor que abans de prendre una decisió tan important es pugui conviure amb el possible nou membre de la família, en un entorn distès i relaxat. Podreu veure com reaccionen amb gent, quins són més afectuosos, quins requereixen més atenció o amb quins hi ha més connexió.

L'Espai de Gats no és un bar comú. Això ho volen deixar clar perquè la gent no s'emporti decepcions ni es confongui. És un club on s'hi pot prendre alguna cosa, però la persona que vulgui accedir-hi ha d'estar d'acord amb les normes i condicions que s'imposen, com per exemple, que no es pot molestar els gats ni donar-los menjar o no s'hi pot entrar amb gats de l'exterior. I per accedir-hi ha diferents preus: qui vulgui estar amb els gats una estoneta, conèixer-los, tractar amb ells i informar-se de com poden adoptar-ne un, haurà de pagar 3 euros. Pagant una mica més tindreu una beguda o un 'snack' per passar l'estona, i si voleu ser clients VIP, la quota és de 10 euros al mes i amb això tindreu descomptes en tot allò que l'Espai ofereix.

Escrit per
Pau Roca

Detalls

Adreça
Terol, 29
Barcelona
08012
Contacte
Veure Web
Transport
Joanic (L4)
Horaris
Dt. de 17 a 22h. De dc. a a dg. de 10.30 a 13.30 h i de 17 a 22 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà