Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Amazon Premium Day, o com vendre més que mai

Escrit per
Roger Rodríguez
Publicitat

Tothom que tingui connexió a Internet li sonarà el nom d'Amazon. Des de fa 20 anys aquesta empresa s'ha anat fent un nom i guanyant mercat fins a arribar al punt de ser una de les més grans companyies d'Internet. Ha superat alguna que altra crisi i el temps li ha acabat donant la raó: Amazon funciona.

Per celebrar tot això, l'empresa té preparades més de 700 ofertes (el doble que al Black Friday) per tots aquells usuaris que siguin clients Premium. Clar, molts estareu pensant 'ja sabia que hi hauria trampa', doncs bé, la mateixa empresa ofereix uns dies de prova Premium gratis.

Les ofertes s'aniran activant cada deu minuts durant tot el dimecres 15 de juliol, i tot i que encara no sabem preus oficials, podrem trobar des de portàtils ASUS a Playstation 4 rebaixades. També hi haurà rebaixes de fins a un 40% en auriculars i altaveus d'algunes marques com Bose o Sennheiser, i descomptes en productes pels més petits de Fischer Price i Bandai al 50%.

A molts els hi pot semblar una 'frivolité' o 'la festa del consumisme', però pot ser una bona oportunitat per comprar algun regal que tinguis penjat o per si se t'acaba d'espatllar el portàtil de fa sis anys.

Últimes notícies

    Publicitat