Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Cruïlla estrena edició de tardor

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

Si l'espera fins a la pròxima edició del festival Cruïlla, que se celebra cada any al juliol al Fòrum, se us fa muntanya, tenim bones notícies: el festival estrena edició de tardor.

Del 15 d'octubre al 7 de desembre, el Cruïlla Tardor vol traslladar l'atmosfera del festival a diferents sales de la ciutat, el Sant Jordi Club, la Sala Apolo, el BARTS, la Salamandra de l'Hospitalet i el Razzmatazz.

I la programació d'aquesta primera edició és una aposta de sis concerts que encaixa amb l'esperit eclèctic de l'edició d'estiu: després d'haver fet un dels concerts de la temporada a la darrera edició del Cruïilla, Crystal Fighters actuaran el 8 de desembre al Sant Jordi Club. També hi veureu el xou en solitari del cantautor i violinista nord-americà Andrew Bird (4 de novembre, BARTS); l'MC i poeta britànica Kate Tempest (8 de novembre, Apolo), una de les veus de referència de l''spoken word' internacional; la porto-riquenya iLe (15 d'octubre, Apolo), que debuta en solitari després de deu anys com a veu femenina de Calle 13 al costat dels seus germans Residente i Visitante; la ballable fusió d'electrònica i música llatina dels barcelonins La Sra. Tomasa (12 de novembre, Salamandra); i l'electro swing dels francesos Caravan Palace (1 de desembre, Razzmatazz).

Últimes notícies

    Publicitat