Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ikea obrirà una botiga 'pop-up' al Born

Escrit per
Eugènia Sendra
Publicitat

Ikea celebra que fa vint anys va aterrar a Badalona, la primera botiga de l'Estat, amb l'obertura de dues botigues efímeres al centre de Barcelona i de Madrid. A la nostra ciutat, la "botigueta" estarà ubicada al Born (Comerç, 17) i funcionarà del 21 al 29 d'octubre de 10 a 21 h.

Tots tenim plats, prestatgeries, un llit o armari d'Ikea a casa, i sovint hem criticat la serialització a la qual ens sotmetia el gegant suec amb els seus mobles d'automuntatge i preus assequibles. Aquesta vegada, però, la proposta es presenta com a irresistible perquè a les pop-up d'Ikea es vendran productes exclusius, com els mobles de la col·lecció Björksnäs, inspirats en la vida rural nòrdica i realitzats amb fusta d'avet i vidre, o la col·lecció Helighet, parament de cuina amb un toc molt vintage.

Col·lecció Björksnäs, d'Ikea
Col·lecció Björksnäs, d'Ikea

En paral·lel, també s'han organitzat tallers gratuïts –però tots ja estan complets i ja no hi trobareu places...– dedicats a la personalització i transformació de mobles i complements de la llar.  Trobareu més informació al web de l'empresa sueca.

Últimes notícies

    Publicitat