Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
http://www.timeout.cat/barcelona/ca/que-fer/bcn-cake-2016
© Maria Dias

Time Out s'instal·la al CosmoCaixa

Escrit per
Clara Narvion
Publicitat

Aquest dilluns, l'equip de Time Out es muda al CosmoCaixa. Ens enduem ordinadors, telèfons i taules per viure durant quatre dies al museu i explicar-vos tot el que hi passa.

Encara no us podem desvetllar tots els detalls, però el CosmoCaixa està preparant una de les exposicions més importants de l'any, Sàpiens. Comprendre per crear de Ferran Adrià. Té a veure amb creació, innovació i aprenentatge i tenim moltes ganes de que s'inauguri, el proper dia 16 de novembre. La exposició es basa en la metodologia Sàpiens, que utilitza el xef, i que serveix per aplicar la innovació a qualsevol àmbit de la vida i el coneixement.

Per assabentar-nos de com va el muntatge de la exposició i com és el dia a dia del CosmoCaixa, tota la redacció de Time Out anirem a treballar, durant quatre dies, al museu. Entre el 7 i el 10 de novembre tant la web com la revista s’ompliran de continguts lligats al centre, a la ciència i als seus diferents espais. Serà una bona forma de conèixer millor un dels museus més icònics de la ciutat.

Acosteu-vos al CosmoCaixa entre dilluns i dijous i ens trobareu treballant, visitant el bosc inundat, la sala de Creativity, fent experiments i (com cada setmana) escrivint la nostra revista.

Últimes notícies

    Publicitat