Bubó ha estat al capdavant de la xocolata i la pastisseria moderna a Barcelona des que va obrir fa gairebé 20 anys. Va ser l'any 2005 quan l'equip va començar a innovar, creant tècniques completament noves per a l'elaboració de pastisseria i xocolata que han arribat a botigues de tot Catalunya. Utilitzen matèries primeres orgàniques i locals, i tot el cacau dels seus productes és sostenible.
Han dominat la xocolata, la pastisseria i els pastissos, i tots són excel·lents en sabor i execució. Els seus productes creatius i atrevits combinen un gran gust amb tècniques modernes i innovadores (encara que elaboren pastissos tradicionals segons receptes tradicionals, que han estat millorades amb noves i atractives combinacions de sabors). Però el més impressionant és que la marca només ha continuat evolucionant. La qualitat i aquesta manera de treballar els ha portat a exportar els seus productes als cinc continents i a signar franquícies al Japó, Corea del Sud i Singapur.
CARTA DE BUBÓ
Chocofruits
Fruits secs com nous de macadàmia, nous pacanes o festucs torrats i caramel·litzats amb cobertures de xocolata i receptes de brownie, gianduja, tòfona negra, entre d'altres.
Shock & Rock
Caixes en forma de meteorit plenes de snacks dolços farcits de roques de xocolata, amb receptes com roques cruixents de xocolata negra amb pipes de gira-sol i taronja.
Cubbons
Caixes de quatre i vuit xocolates en forma de cub i diversos sabors temàtics per caixa, com la caixa ‘Mini Bar’: whisky, rom, tequila i sake o la caixa ‘Love’: rosa, maduixa i cava, kikos i gerds, gianduja i peta zeta.
Tauletes de xocolata
Una selecció de vuit tauletes de xocolata: tauleta de xocolata cappuccino, tauleta de te matcha, tauleta de cheesecake són només alguns dels sabors que s'ofereixen.
Tubs
Torrons en forma de tub. Sabors atrevits i creatius, com ‘gianduja’ i peta, o sabors més tradicionals com el torró tou d'ametlla.
Escultures
Les seves famoses escultures de xocolata farcides estan dedicades a festes tradicionals, amb l'embalatge més innovador. L'exemple més famós: les seves calaveres de xocolata blanca farcides amb 15 boles de xocolata blanca, negra i amb llet.
Pastissos
Versions individuals de pastissos icònics com el Sacher o el Lemon Pie, i també pastissos de creació pròpia, com el Xabina: amb una base de galeta d'ametlla, oli d'oliva i espècies amb cruixent de praliné de xocolata, galeta fina i ametlles, mousse de crema i xocolata negra amb cappuccino de vainilla i recobert amb glacejat negre, una bogeria de xocolata.
Forn
‘Gianduja’, croissants de massapà, xocolata i festuc
Brioix de crema i poma
Schnecken
Xiulet de crema
Macarons
Caixes de 5 ‘macarons’ exòtics, fruita i mescla.
Cafè
Espresso
Americà
Tallat
Cafè amb llet
Capuccino
Cafè gelat
Latte gelat
Cafè 'cold brew'
Affogato Xabina (cafè amb gelat de pastís Xabina, de cacaus)
Cafè de filtre
Cafè suís
Begudes de cacau
Xocolata calenta Piura 75%
Xocolata calenta
Batut de xocolata freda
Beguda de polpa de cacau
Sucs i batuts
Suc de taronja, pastanaga, fruita de la passió i menta
Suc de llimona i menta
Beguda de xocolata, llet i 4 espècies