Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Aparador de primavera a Ballut
© Maria Dias

Tendències de moda: què es portarà la primavera 2018

Estrenem l'estació amb una selecció de bàsics fets per dissenyadors locals i grans cadenes de moda

Escrit per
Eugènia Sendra
i
Maria Dias
Publicitat

Hi ha resistents, encara, marques petites amb produccions cuidades i responsables, i valents, dissenyadors o botiguers que obren un espai com l’admirat Vinçon. A Ballut, antiga pelleteria reconvertida en concept store, compten amb una selecció exquisida. Ells vesteixen la llar, i nosaltres hi hem vestit la Paloma i el Baptiste per a la primavera que ve.

© Maria Dias

Paloma porta vestit jacquard de seda estampat d'Intropia (198 €) i ronyonera d'Ölend (Hip Pack, 57 €). Les arracades Two rings són obra de Laura Brichs (88 €).

© Maria Dias

Baptiste vesteix camisa d'Uniqlo (34,90 €), pantalons Levi's (110 €), les vambes Joaneta Fog d'Aro (79 €, a Vialis Elisabets) i bossa Arxe (210 €). A les mans sostè el bol de ceràmica de Valladolid (10 €). Decoren l'espai les creacions florals de Dent de Lionne.

Publicitat
© Maria Dias

Paloma combina el vestit floral i asimètric de Teoh & Lea (121,50 €, disponible a Lagarta) amb la granota curta de Levi’s (110 €). Seu sobre el 'plaid' de Pensando en blanco (220 €) i l'estructura dissenyada per Ballut.

Baptiste porta una camisa de Krizia Robustella, que ens té acostumats a peces de roba increïbles, estridents i elegants; aquesta forma part de la col·lecció d'estiu i està il·lustrada per Fatimorri (120 €). Per a una part de dalt salvatge, els pantalons chinos d’Uniqlo (39,90 €). Baptiste jau al puf de Pensando en blanco (390 €).

 

© Maria Dias

Paloma duu camisa unisex i de lli de la marca sevillana Fox Haus (70 €, a Boo), especialista en bàsics de continuïtat, amb la faldilla d’Uniqlo (29,90 €). Les sabates clares d’Eva vs. Maria (189 €) donen caràcter, com el mitjó de Bonne Maison (16,50 €, a Mica Bcn) i les joies experimentals de Laura Brichs (arracades Two rings, 88 €).

També a l'aparador, destaquen els gerros de Bas, els adorns florals de Dent de Lionne i els insectes de Laboratório de estórias.

Publicitat
© Maria Dias

Baptiste, amb un 'look' molt estiuenc: samarreta de ratlles (Uniqlo, 12,90 €) i pantalons blancs de lli de Fox Haus (85 €, a Boo). Calça les vambes de Veja (160 €) i el mitjó de Bonne Maison (16,50 €, a Mica Barcelona).

© Maria Dias

Paloma vesteix el conjunt de top (124,20 €) i pantalons de Teoh & Lea (129,60 €), una marca local que reivindica el casual chic i proposa un vestuari simple però amb actitud. Les arracades són de la joiera Laura Brichs (Rhomboide, 122 €).

Baptiste porta una camisa d'Uniqlo (24,90 €) i texans de Levi's (512 Slim Tapper Fit, 110 €).

Sobre la taula trobem ceràmiques de Valladolid i el plat ceràmica negra de Carme Balada (225 €). La decoració floral és obra de Dent de Lionne.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat