Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Grec 2017: Jacopo Godani / Dresden Frankfurt Dance Company

  • Dansa
  • 3 de 5 estrelles
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Coreografies, il·luminació, vestuari i escenografia: Jacopo Godani.

Virtuosisme sense ànima. Tècnica sense emoció. Així ha estat el ‘Programa Mixt’ de la Dresden Frankfurt Dance Company i Jacobo Godani encarregat d’inaugurar el Festival Grec d’enguany.  

L’espectacle està format per tres creacions abstractes: 'Metamorphers', una peça entre la violència i la morbositat basada en el 'Quartet de corda número 4' de Béla Bártok i interpretada en directe pels suïssos Kubus Quartet. 'Echoes from a restless soul', la més forsythiana de les tres, on Godani aborda dos dels fragments del tríptic de Maurice Ravel. I, finalment, 'Moto Perpetu', un impactant treball interpretat per 16 ballarins d’encertat aspecte andrògin i banda sonora a càrrec de 48nord, una banda alemanya de techno experimental.

Tres peces d’una gran exigència tècnica on la clàssica i la contemporània es creuen i retroalimenten sense parar. Tres peces d’una gran sensualitat mecànica i una expressivitat que fascina però no emociona. Ras i curt: molta tècnica i poca emoció. Un (bon) muntatge per a tot tipus de públic, que apropa la clàssica als obsessionats del moviment contemporani i la contemporània als fanàtics de les sabatilles de punta. Una bonica postal oblidada en un calaix. Ha de ser això la inauguració del Grec?

Escrit per
Aída Pallarès

Detalls

Adreça
Preu
16-30 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà