Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Xenologia' a l'Antic Teatre

  • Dansa, Contemporània i experimental
  1. 'Xenologia'
    Foto: Guillem Chesa
  2. 'Xenologia'
    Foto: Guillem Chesa
  3. 'Xenologia'
    Foto: Guillem Chesa
Publicitat

Time Out diu

Els dies 28, 29 i 30 d'abril descobriu aquest espectacle visual coreogràfic que explora la relació amb els altres a través del so, la llum i el cos

No només tot allò que no som nosaltres és diferent del nostre 'jo'; també ens és aliè. Com podem connectar-nos amb aquests cossos aliens? Com s'entrellacen el 'jo' i els 'altres'?
L'espectacle 'Xenologia' explora aquestes relacions per descobrir, sobre l'escenari, les maneres amb què ens podem relacionar amb tots aquells i aquelles que no són nosaltres.
Els dies 28, 29 i 30 d'abril aquesta peça visual i coreogràfica s'instal·la a l'Antic Teatre breument, després de ser estrenada el juliol del 2021 amb bona acollida del públic i abans de començar un viatge per diversos teatres de Catalunya. Dirigida per Palmira Sabaté i Pol Salvatella i amb producció del Teatreneu, és una peça breu, de creació contemporània i sense text que experimenta amb la hibridació entre llenguatges. Els seus intèrprets, Carla Redó, Arnau Sanromà i Lulu Sauch, entrellacen els seus cossos, que també es fusionen amb la llum i el so. A través d'una atmosfera plàstica, l'espectacle ens ensenya i es pregunta com és viure junts, en companyia, i crea un mosaic d'imatges en què els tres intèrprets envaeixen tant l'espai escènic com l'espai personal dels altres.
Feu lloc en les vostres agendes per qualsevol dels tres dies i aconseguiu les vostres entrades al webA més, el primer dia, 28 d'abril, també podreu gaudir d'una post funció organitzada per Recomana.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà