Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Centre LGTBI de Barcelona

  • Gai i lèsbic
Centre LGTBI de Catalunya
Centre LGTBI de CatalunyaCentre LGTBI de Catalunya
Publicitat

Time Out diu

Situat al número 22 del carrer Comte Borrell, entre Sant Antoni i l’Eixample, el Centre LGTBI de Catalunya, és un equipament de l’Ajuntament de Barcelona gestionat per la Plataforma d’Entitats LGTBI de Catalunya: les onze entitats deganes del moviment i també algunes de més joves.

El Centre –dirigit per Andreu Agustín– té tres sistemes o línies de treball: serveis de primera atenció, programació d’activitats i sistema d’acollida d’entitats. Ha estat concebut per oferir atenció psicològica, jurídica i laboral en relació amb temes LGBTI de manera gratuïta, i també proposarà un ventall d’actes i cicles, periòdics i més esporàdics, que el volen convertir en un lloc de referència sociocultural i relacional. També serà un viver d’associacions, residents al Centre o no, que treballin en l’àmbit del gènere i la sexualitat i que necessitin el seu aixopluc. Un oasi de la diversitat. Així ho proposa el seu lema, 'Som molt*s', que busca potenciar la identitat i defugir de la divisió heteropatriarcal i binària i vetllar pels drets de tothom i per la diversitat. 

El Centre LGTBI de Catalunya s'estrena amb professionals relacionats amb l’atenció psicològica i jurídica i càrrecs directius i administratius amb vocació d'obrir-se a tothom i la mostra més clara d’això són les més de 8.000 persones que van assistir a la jornada inaugural de portes obertes. El Centre no és el final d'una història, sinó la continuació d'una llarga lluita.
Sebastià Portell

Detalls

Adreça
Comte Borrell, 22
Sant Antoni
Barcelona
08015
Transport
Poble Sec (M: L3)
Horaris
De dl. a dv. de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. Ds. i dg. tancat.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà