Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Bars 'fetish': sexe sense tabús

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Bars 'fetish': sexe sense tabús

Aquí trobaràs el que busques

Advertising
Trobes a faltar algun bar 'fetish' important de Barcelona? Ens ho pots dir als comentaris de sota.

Bacon Bear Bar

Locals de nit Eixample

Un autèntic clàssic de l'ambient. L'epicentre de l'oci 'bear' barceloní. Els dijous organitzen un berenar on podreu picar alguna cosa mentre feu nous amics. Panxuts i contents.

Berlín Dark

Clubs El Poble-sec

Per a amants de les emocions fortes i el sexe dur. Demanen codi de vestir només els dies que hi ha festes temàtiques, però recomanen jeans, camises de llenyataire, botes, roba militar i similars. No us poseu colònia ni hi aneuamb el grup de col·legues a passar l'estona, aquí van per feina.

Advertising

New Chaps

Locals de nit Dreta de l'Eixample

Óssos i amants del cuir comparteixen espai en un local amb una llarga trajectòria que és, de fet, el més relaxat dels del seu gènere. Al pis de sota trobareu una cambra fosca on podeu volta a la recerca de sorpreses .

Trash

Locals de nit El Poble-sec

El club Trash presumeix de ser el local fetitxista gai més gran de Barcelona. Hi trobareu 500 m2 amb cabines, dutxes, glory holes i zones bondage, aquàtiques i de wrestling. Per accedir-hi es necessari fer-se soci i pagar el preu de l'entrada (de 5 a 10 €). És un espai per a tots aquells que tinguin una actitud masculina i respectuosa amb els demés. Tots els codis de roba són admesos sempre que siguin morbos. També es pot entrar en eslips, jockstraps o despullats.

Advertising

Woofy

Gai i lèsbic Eixample

Des del gener del 2013, el local que havia acollit el mític Zeltas és un nou cau per a óssos. El Woofy Bar és una iniciativa de Walter Banuera, un promotor habitual de l'ambient 'bear' barceloní. A la cabina trobareu al DJ Rebotebraum.

Recomanat

    També t'agradarà

      També t'agradarà

        Advertising