Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Bim bar

Més vida diurna al Gaixample

Us presentem tres locals recents i que intenten donar una mica de vida durant el dia al barri gai per excel·lència

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Al Gaixample hi ha pocs locals d'ambient diürns. Durant molt de temps, passejar abans que es faci de nit per alguns dels carrers del barri gai de la ciutat podia ser una experiència desoladora. Ni un trist local amb cara i ulls on poder fer un cafè o prendre una copa matinera.

Cafeteria amb 'drag queen'

Per sort, en els últims mesos això ha canviat i han aparegut alguns locals interessants que, tot i el mal moment econòmic, s'atreveixen a obrir fora dels horaris més habituals. Són tres locals adreçats al públic gai que en època de vaques magres intenten trobar el seu espai en una zona molt tranquil·la durant el dia. El local d'aquest tipus més nou i també més enfocat al públic gai és el Bim Bar (Casanova, 71) dels mateixos propietaris que el Bim Bam Bum i ubicat just al costat. Aquesta cafeteria i bar de copes va obrir portes a mitjans del mes d'abril amb una acolorida festa.

L'encarregat és el Carlos Leal, un jove veneçolà que fa set anys que viu a Barcelona i que a les nits es transforma en la Luna Diva, una drag desllenguada que es deixa veure els caps de setmana a l'establiment veí. El local, amb una zona amb sofàs a l'entrada, diverses taules a l'interior i una gran barra, obre al migdia de dilluns a dissabte i hi trobareu sempre alguna cosa per menjar, sobretot amanides i batuts. Tot moltsa,comelscambrers,nois guapos escollits -no ens ho neguen- en part pel seu atractiu i sempre amb ganes de parlar amb els clients. Un cop es fa fosc al Bim Bar els cafès donen pas als còctels fins a la mitjanit. Per donar-hi una mica de color, alguns divendres i dissabtes la mateixa Luna Diva es posa darrere de la barra.

Una gran marieta

No gaire lluny del Bim Bar, al mateix carrer Casanova però tocant a la Gran Via hi ha la cafeteria Neo (Casanova, 46). L'establiment, un projecte d'un empresari d'origen turc, es va inaugurar a mitjans de març. I tot que durant els primers mesos només va obrir a les tardes, ara fa matins. Quan la persiana està abaixada, el reconeixereu per la gran marieta que hi ha pintada a la persiana. Un cop a dins hi trobareu una gran taula per compartir esmorzars amb amics i desconeguts, i una barra també de grans proporcions on a la nit podeu fer una copa. A l'interior hi ha diverses taules on s'hi pot menjar. En aquest establiment també hi tenen cuina i s'hi pot dinar i sopar un menú a preus força raonables (el menú de nit de cap de setmana costa 14,50 €).

Jornada extensiva

El darrer bar d'aquest repàs és el que fa més temps que va obrir, l'Osbar (Diputació, 225). Tot i el seu nom, no es tracta d'un establiment pensat per al públic bear. L''Os' del nom correspon a les dues primeres lletres del nom del seu responsable, l'Óscar Verde.

El local es va estrenar el passat mes de novembre i té un horari generós. Entre setmana obre portes a quarts de vuit del matí i estrena la jornada servint esmorzars. Després s'hi pot dinar oferelcafèialanittambé funciona com a bar de copes fins passada la mitjanit, fins i tot una mica més tard el cap de setmana. A les parets de l'establiment, hi trobareu diverses exposicions d'artistes emergents. A les tardes, també organitzen activitats com trobades per jugar a jocs de taula en anglès.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat