• Museus i institucions | Història
  • Ciutat Vella

Palau Moja

Publicitat

Time Out diu

El Palau Moja és una casa senyorial d'estil neoclàssic que es troba al carrer Portaferrissa, cantonada amb la Rambla. Es va començar a construir el 1774 amb l'enderrocament de la muralla de la Rambla i de la porta Ferrissa. La seva promotora va ser Maria Lluïsa de Copons, esposa del marqués Moja, i l'arquitecte encarregat del projecte va ser Josep Mas i Dordal, autor també de l'esglèsia de la Mercè, de Sant Vicenç de Sarrià i del palau episcopal de Barcelona.

Al llarg de la seva història, el Palau Moja ha acollit marquesos (els Moja i el de Comillas), comtes (Güell), monarques (Alfons XII o Joan Carles I quan era príncep) i, fins i tot, destacats personatges de la cultura catalana (mossèn Jacint Verdaguer).
És la Casa del Patrimoni Català, un espai multidisciplinari pensat per donar a conèixer la història de Catalunya, el seu patrimoni cultural i també fomentar el desig de visitar el territori.
El Palau Moja s'organitza en tres espais: un espai de promoció i compra de productes patrimonials, un altre on podreu tastar el patrimoni gastronòmic i enològic de Catalunya i una oficina de turisme especialitzada en patrimoni cultural on, a més d'informar a locals i visitants, també podreu comprar entrades i paquets turístics.

Detalls

Adreça
Portaferrissa, 1
Ciutat Vella
Barcelona
Transport
Catalunya (M: L1-L3), Liceu (M: L3)
Horaris
De dt. a ds. de 11 a 20 h. Dg. de 11 a 15 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà