Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right MUHBA Museu d'Història de Barcelona

MUHBA Museu d'Història de Barcelona

Museus i institucions, Història El Gòtic
1 de 5 estrelles
(1Comentari)
MUHBA Museu d'Història de Barcelona
MUHBA Museu d'Història de Barcelona

Time Out diu

De la plaça del Rei a la catedral hi ha uns 4.000 m2 d'excavacions romanes subterrànies: carrers, viles i magatzems d'oli i vi, que van ser descoberts per casualitat a finals dels anys 20, quan es va aixecar part del Barri Gòtic per construir la Via Laietana. Es pot accedir a aquest laberint subterrani per la Casa Padellàs, un palau de mercaders de l'any 1498, que es va traslladar pedra per pedra fins a la plaça del Rei.

Inclou els centres de la plaça del Rei, el Monestir de Pedralbes, Vil·la Joana, el Park Güell, Santa Caterina i El Call.

Publicat

Detalls

Adreça Pl. del Rei
Ciutat Vella
Barcelona
08002
Transport Jaume I (M: L4)
Preu 7 €. Gratuït menors de 16 anys. Gratuit el primer dg. de mes i els dg. a partir de les 15h. A més a més, hi ha jornada de portes obertes per Santa Eulàlia (12 de febrer), el dia 24 de setembre i el dia 18 de maig.
Contacte
Horaris De dt. a ds. de 10 a 19 h. Dg. de 10 a 20 h (dg. gratuït a partir de les 15 h). Festius de 10 a 14 h. Dl. tancat.

Els usuaris diuen (1)

1 de 5 estrelles

Average User Rating

1 / 5

Rating Breakdown

  • 5 star:0
  • 4 star:0
  • 3 star:0
  • 2 star:0
  • 1 star:1
LiveReviews|1
1 person listening
1 of 1 found helpful

Avui dia 1, primer diumenge de Maig, ens hem trobat el museu d'història tancat. Som molts els usuaris que consultem la revista online i sovint hi ha errors. Siusplau mireu d'actualitzar les dades que publiqueu perquè no és la primera vegada que passa. Gràcies